Maja Martina Merljak je poskrbela tudi za romantični odklop

Maja Martina Merljak

Med poletjem bo igralka Maja Martina Merljak veliko na odru, saj nastopa v dveh zelo aktualnih in priljubljenih predstavah Ljubezenske prevare (na fotografiji je s soigralcema Gašperjem Rifljem in Janom Bučarjem) ter Ljubezen gre skozi želodec, a bo z družino vseeno šla na počitnice. 

»Špas teater, v katerem igramo Ljubezenske prevare, nam je šel toliko na roke, da smo v kosu prosti. Čeprav moram priznati, da letos tako in tako ni tako hude potrebe po dopustu, ker smo bili veliko prosti med letom. Bolj čutim potrebo po dopustu od ‘mulcev’,« se smeji Maja Martina, ki je zato s partnerjem Juretom odšla tudi na romantični oddih.

Odkar ima dva sinova – zdaj sta stara dve leti ter pet let in pol –, so njene počitnice drugačne. Prej je potovala z nahrbtnikom, zdaj pa ne več, a pravi: »Zelo sem ponosna, da nisem mama, ki blazno komplicira. Že pri hrani je tako: otroka pač jesta, kar skuham. Ne kuham à la carte. Odkar imam otroka, počitnice niso več to, da se na primer odpeljem v München in tam vkrcam na letalo, ki leti v kakšen močno oddaljen kraj – brez kakršnega koli itinerarja. Z majhnimi otroki je lažje, če stvari bolj načrtujem. Pred dvema letoma smo najeli avtodom in veliko prevozili z njim, letos pa smo med drugim z nekaj družinami najeli vilo z bazenom, nato pa potovali od mobilne hišice do mobilne hišice in obiskovali prijatelje v kampih.«

DELITE
Pomakni se na vrh