Hrvaški mojster škandalov praznuje

Danes, 28. julija, svoj 63. rojstni dan praznuje priljubljeni hrvaški pevec Mladen Grdović, ki je v javnosti verjetno še bolj kot po svojih uspešnicah poznan po škandalih.

V zadnjih letih Mladen zelo pogosto nastopa s svojima prijateljema, s katerima ju imenujejo kar trije mušketirji ali kralji zabave. »Jasmin Stavros, Dražen Zečić in jaz smo zelo dobri prijatelji,« pravi Grdović, »in skupaj zelo dobro delujemo – ne samo v glasbi, ampak tudi, ko se zafrkavamo in družimo.« Mladen pa je poznan tudi po tem, da rad pregloboko pogleda v kozarec, saj se je že večkrat zaletel ali kako drugače pokazal, da mu manjka koordinacije. 

Pred leti je bila tudi zelo burna drama zaradi njegove zunajzakonske zveze, saj je njegova ljubica dobila hčerko, a je sprva ni hotel priznati, pozneje pa jo je celo njegova žena Brankica, ki sicer ne more imeti svojih otrok, sprejela za svojo. Brankica je sicer Mladenu ob težavah vedno stala ob strani, ga obiskovala, ko je bil v bolnišnici ali na zdravljenju od alkohola … No, v zadnjih letih pa je večkrat klicala policijo, saj se je Mladen spravil še nad njo.

Ob neki priložnosti sta se sprla zaradi res banalnega razloga. Menda naj bi Mladen zahteval od žene, da mu postreže juho, a tega ni hotela, saj se je ravno pripravljala na odhod iz hiše. Na ramo si je dala torbo, ta pa je postala povod za izpad. Ker Brankica ni pustila, da bi ji Mladen prebrskal vsebino torbice, sta se začela prerivati, nato pa še stepla. Takrat je njegov menedžer dejal, da sta zakonca Grdović kot majhna otroka: »Nenehno se prepirata, ko pa sta narazen, ne moreta drug brez drugega.« Kar je očitno res! Pred časom sta se namreč ločila, vendar jo je Mladen marca letos spet prosil odpuščanja, tako da bosta očitno skupaj proslavila njegov rojstni dan.

DELITE
Pomakni se na vrh