INTERVJU: Ana Ferme ne mara ovir na poti do cilja

Atraktivna in vsestransko nadarjena 25-letna Mestinjčanka Ana Ferme je še pred svojo zadnjo skladbo Sama opozorila nase s singlom Na pogled, nastopala v izredno uspešnih muzikalih Cvetje v jeseni in Briljantina, ob številnih koncertih in vodenju prireditev pa je že pol desetletja tudi nepogrešljiv spremljevalni vokal Nine Pušlar. Vse to so razlogi, da smo jo želeli podrobneje predstaviti.

Naslov nove pesmi je Sama. Ste resnično zdaj samski?

Hm, naj to ostane skrivnost, hkrati pa s tem odgovorom tudi namigujem, da naslov ne pove vsega tako, kot je. Kaj pa vi mislite? (smeh)

Jah, namesto da ugibam, raje povejte, kakšen partnerski odnos si želite.

Takega, v katerem bi se počutila varno. Pomembno se mi zdi tudi, da ti druga polovica da vedeti, da si edinstven, sposoben, te spodbuja in nič ne omejuje, ko pride do osebnih želja in hotenj.

Ste kdaj razmišljali, da bi bili raje v zvezi, tudi če ni najboljša, kot pa sami?

Ja, sem. Vendar sem vedno spoznala, da sem raje sama kot pa nezadovoljna, nesrečna in negotova. Ne maram, da mi kdo poskuša preprečiti pot do cilja – kakršen koli ta že pač je. Lahko je nekaj povsem vsakdanjega.

Imate veliko ponudb za zmenke ali je zaradi koronavirusa zdaj težje najti kandidata za zvezo?

Priznam, da je kar nekaj pogumnežev, a ljubezni ne iščem. Si pa mislim, da dandanes obstaja ogromno strani za iskanje zmenkov in da korona ni prevelika ovira. Razen če je simpatija v drugi regiji! (smeh)

DELITE
Pomakni se na vrh