Zaradi denarja se je Ranko moral odpovedati mladostni želji

Ranko Babić se lahko pohvali, da je izjemno uspešen komik in igralec. Na kakem drugem področju pa ne dosega tolikšnih uspehov. Denis Avdić recimo pravi, da je prav Ranko najslabši amaterski teniški igralec!

Med zaprtjem javnega življenja Ranko ni mogel opravljati svojega poklica in je bil zato že skoraj malo depresiven. Da bi se izkopal iz tega, je začel igrati tenis. »Prijatelj Denis Avdić me je sicer razglasil za najslabšega amaterskega teniškega igralca, vendar se mi zdi, da mi gre kar dobro. Igranje tenisa je bila moja mladostna želja, treniral pa sem nogomet. Ko je mama slišala za stroške, ki so povezani s tenisom, namreč sploh ni hotela več slišati za to,« nam je zaupal igralec.

Seveda nas je zanimalo, ali je bil pri nogometu, če ga je že treniral, kaj boljši kot pri tenisu: »Bil sem soliden. Prišel sem do druge mladinske in druge kadetske lige. Zdaj spremljam le najboljše nogometne tekme, saj nisem ekstremen navijač. Ne počutim se najbolje v gruči ljudi, zato tudi na tekme ne hodim pogosto. Ko sem bil na tekmi lige prvakov v Berlinu, kjer je bilo več kot 50.000 ljudi, se nisem dobro počutil. Ves čas sem razmišljal o tem, kam bi pobegnil, če bi se kaj zgodilo.«
Ob tem pa nikar ne mislite, da si Ranko želi, da tudi na njegovih nastopih ne bi bilo preveč ljudi! »Na nastopih je drugače, saj sem na odru sam, ljudje pa so od mene oddaljeni pet metrov. To me sploh ne moti.« Še sreča, da je tako, saj so njegove predstave običajno razprodane.

DELITE
Pomakni se na vrh