INTERVJU: Nina Pušlar o kondiciji, potovanjih in sreči

Priljubljena pevka Nina Pušlar nam je povedala nekaj o tem, kakšno poletje načrtuje, kje najde srečo, pa tudi to, da doma sploh nima tehtnice!

Kako ste med epidemijo vzdrževali kondicijo?

Doma nimam tehtnice, tako da s težo nisem bila obremenjena. Šport in zdrava prehrana sta moj način življenja, zato sem v letu 2020 celo izgubila tri kilograme. Očitno je bilo to posledica stresa, ker ni bilo koncertov, potem pa sem dva ali tri kilograme dobila nazaj. Sicer pa mora biti zdrava mera, saj se mora človek dobro počutiti v svojem telesu.

Ali si boste kljub koncertom privoščili tudi dopust?

Obetajo se kar lepi koncertni konci tedna. V Rogaški Slatini bom imela napol delovni dopust, ki bo verjetno tudi moj edini dopust. Za kakšen dan bom šla po Sloveniji, kar sem počela že lani. Moj ideal ni poležavanje na plaži, zato se je to zadnjič zgodilo pred petimi leti. Običajno grem na dopust januarja. Lani mi je uspelo obiskati Kubo, potem sem šla še na Filipine, čeprav nisem vedela, kaj nas čaka naprej. Za prihodnji januar bomo še videli, ali bomo lahko kam šli, vendar trenutno še ne razmišljam, kam bi odpotovala.

Kaj vam dajo potovanja?

Ko sem bila tri tedne na Kubi in potem še dva tedna na Filipinih, sem se povsem odklopila. Včasih je to pozitivno, na drugi strani pa potem doma potrebuješ nekaj časa, da preklopiš nazaj. Na potovanjih predvsem raziskujem in ogromno potujem, zato sem včasih po vrnitvi precej utrujena. Verjetno je tako potovanje enkratni obisk neke dežele, zato poskušam doživeti čim več.

Kako gledate na revščino v deželah, kamor potujete?

Prav na Kubi in Filipih sem doživela, da je oče na konju peljal hčerko v šolo, kar je bilo noro videti. Pri nas pogrešam to preprosto življenje, saj so tam ljudje srečni. Kljub drugačnemu načinu življenja jim je lepo in so zadovoljni.

Kaj pa vi? Ste srečni?

Sem. To leto je bilo velika preizkušnja za vse nas, zato sem poskušala v vsem tem najti tudi dobre stvari. Marsikaj sem pogrešala, vendar mislim, da se veliko dobrih stvari ne bi zgodilo, če tega obdobja ne bi bilo. Na to gledam pozitivno, kar se da.

DELITE
Pomakni se na vrh