Dan odprtih vrat v DAO TKM: torek, 24. 8. 2021

Vsako nedeljo lahko na našem portalu berete tekste, ki jih pripravljajo v ordinaciji DAO TKM na temo kitajske medicine. Nasveti v člankih so izvrstni in zagotovo lahko pripomorejo k boljšemu počutju in zdravstvenemu stanju. Ampak teorija je eno, praksa pa drugo, zato vas tokrat z velikim veseljem obveščamo, da imate vsi, ki vas kitajska medicina zanima, priložnost, da se BREZPLAČNO osebno oglasite v ordinaciji, kjer imajo resnično dobre rezultate, saj so že mnogi povedali, da so jim pomagali pri najrazličnejših zdravstvenih tegobah.

V ordinaciji DAO TKM vas vabimo, da se nam pridružite na dnevu odprtih vrat, ki bo v torek, 24. 8. 2021, v prostorih naše ordinacije, na Savski cesti 10 v Ljubljani.

Na ta dan vam ponujamo:

  • Brezplačni diagnostični pregled (15 min.) – za vas in vaše družinske člane, prijatelje, sorodnike, ki se še niso spoznali s tradicionalno kitajsko medicino in jih zanima drugačen in celostni pristop do človeškega telesa, zdravljenja in ohranjanja zdravja
  • 50 % popusta na vse vrste terapij (razen zelišča)
  • 20 % popusta na paket terapij, če ga vplačate ta dan (minimalno število plačanih terapij je 6)
  • pogostitev s kitajskim čajem, ki ga bo za vas pripravil dr. Wang, namenjen krepitvi imunskega sistema
  • klepet s celotno ekipo ob sladkanju z domačim pecivom
  • dobro voljo in veselje ob ponovnem srečanju.

Lepo vas prosimo, da nas za udeležitev kontaktirate, da določimo uro obiska, saj moramo poskrbeti, da se nas ne bo preveč naenkrat zadrževalo v ordinaciji. Kljub omejitvam smo prepričani, da se bomo imeli krasno! Hvala za razumevanje in vso podporo!

Za uro obiska nas, prosim, pokličite na telefonsko številko 031 766 888 ali nam pišite na [email protected]

DELITE
Pomakni se na vrh