Povrnite sijaj in vlago koži

Poleti moramo paziti na kožo, saj je sonce najmočnejše, mi pa najbolj izpostavljeni. A tudi sol, voda, vročina na sploh so dejavniki, ki vplivajo na to, da je koža bolj občutljiva, izsušena, pusta. Ampak za vse se najde rešitev!

Ampule za po sončenju

Vrhunska kozmetika Babor ponuja dobro nego za po sončenju. Repair after sun ampule vsebujejo koncentrat učinkovin za vsako obremenjeno kožo pri občutku vročine in napetosti. Kožo navlažijo in vidno pomirijo.

Arganovo olje za obraz

Ploščica Argan olja za obraz brez embalaže ročno izdelane kozmetike Lush bo poskrbelo za čudovito kožo. Ploščica vsbuje karitejevo in kakavovo maslo, arganovo olje, ki kožo navlaži in pomladi, limonovo olje pa ji vrne življenje in sijaj. Olje opuncije, polno E-vitamina, poskrbi za uravnovešeno polt, hkrati pa kožo še pomiri in globinsko navlaži. Če želite kožo, mehko kot baržun, se predajte temu olju za obraz, ki kar poka od vrtničnega absoluta in vrtničnega olja iz turškega Senirja.

Bombažno obnovitveno mleko

Obnovitveno mleko Latte di cottone 37 italijanske naravne kozmetike Hur je prav poseben izdelek, ki dodatno neguje kožo na obrazu. Njegova osnova je iz bombažnega olja, sivke in termalne vode. Idealno je za dehidrirano, izsušeno in občutljivo kožo. Koža po uporabi postane mehka in sveža, mleko jo navlaži brez mastnih ostankov. Idealno je za vsakodnevno čiščenje kože: mleko nanesete na obraz, pustite ga učinkovati minuto ali dve, nato ga izperete.

Inteligentni serum za podaljšano mladost

Re-lax3 serum inovativne kozmetike BDR je inteligentni serum, ki z biotehnično visoko tehnološko formulo podaljšuje mladost, zavira procese staranja in pospešuje procese regulacije. Vsebuje tripeptid, ki deluje na mimične gubice, tonus in ostale gubice. Matrixy regenerira, gladi in daje elastičnost ter učvršča kožo, defensil pomirja, zaščiti in stabilizira poškodovano kožo, grozdni sok pa dezinficira in ima protivnetni učinek. Serum vsebuje še hialuron, vitamin E, Q10, provitamin B5 …

Superfruit komplet

Superfruit box kozmetike Janssen Cosmetics ponuja dvojno razkošje: sedem ampul Superfruit Fluid in kremo Vitaforce C 50 ml. Popolnoma usklajene aktivne sestavine sadne moči dajejo koži največ vlage in mladostne svežine. Po uporabi bo koža sijoča, linije in gube pa se bodo zmanjšale.

DELITE