Korejske maske za čudovito kožo

anti dryness, anti breakout, anti dullnes

Korejska kozmetika se je v zadnjem desetletju uveljavila v svetu zaradi inovativnih rešitev, dobrih učinkovin in resnično ugodne cene, saj je na tamkajšnjem trgu ogromna konkurenca. Korejke so namreč izjemne ljubiteljice nege in predano skrbijo za svojo kožo. Vsaka novost iz Koreje je tako vredna vse pozornosti, kar velja tudi za maske K-GLO®, ki jih najdete v ljubljanski Ikoni.

K-GLO® ima v ponudbi vrhunske K-Beauty maske za obraz in masko za stopala »From Korea with Love«. Formule prekipevajo od naravnih sestavin, so veganske in ne vsebujejo škodljivih kemikalij. Zdrava in sijoča koža je po novem le nekaj minut stran, saj maske v nekaj minutah poskrbijo za učinkovito nego, tako da je rezultat opazen, o čemer smo se lahko tudi sami prepričali.

Maske K-GLO® Bio-Cellulose so narejene iz 100-odstotnega, z vitamini bogatega kokosovega soka. Profesionalno izdelani biomaterial je napolnjen z vrhunskimi sestavinami za nego kože, ki jo vlažijo, hranijo in poživljajo. Maske izberite glede na svoje posebne potrebe.

Nega za poživitev anti dullness vsebuje poleg kokosovega soka še zeleni čaj in niacinamid, primerna pa je za utrujeno kožo s temnimi lisami in neenakomernem tonusom.

Super antiage tretman, maska anti wrinkle, ima med sestavinami poleg kokosa še večni cvet in okro, primeren pa je za utrujeno ali suho kožo z drobnimi gumicami, ki bodo po nekaj minutah že zabrisane.

Anti brakeout je čistilna nega s kokosovim sokom, aloe vero in nepozebnikom, ki se je bodo razveselili vsi z mastno ali pegasto kožo ali s kožo, nagnjeno k pojavu madežem.

V tem času imamo verjetno vsi malo dehidrirano kožo, tako da je maska anti dryness za intenzivno hidratacijo primerna za vse, sicer pa predvsem za tiste z grobo in suho kožo ali za kožo z drobnimi gubicami.

Anti callus pa je maska za stopala z mlečno in glikolno kislino in žajbljem, ki bo omehčala suho in trdo kožo na podplatih ter negovala razpokane pete. Maska se tesno ovije okoli stopal in ustvari učinek segrevanja, tako da se učinkovitost seruma še poveča.

DELITE
Pomakni se na vrh