Strastna Simona o svojih lepotnih »passionistih«

Mislite, da o lepoti veste vse, kar je treba? Ali pa ste izgubljene in si želite pravih informacij? V vsakem primeru preverite Passionista Beauty Startup, kjer Simona Glavan Tušek, ki je v teh dneh praznovala 1. obletnico Passionista Showrooma (Ledina center v Ljubljani), s svojo ekipo brezplačno ponuja vse, kar morate vedeti o koži, pa tudi prehrani in zdravem življenjskem slogu, da boste zacvetele.

»Od nekdaj sem imela težave s kožo – bila je suha, dehidrirana, pigmentirana. Po porodu se je to še stopnjevalo in povabljena sem bila na kliniko Artisty k dr. Peršin Zupet, ki je že 18 let ambasadorka linije Artistry v Sloveniji. Navdušil me je njen celostni pristop – sploh se nisva pogovarjali o kremah, ampak o mojih dnevnih navadah. Kako začnem dan, kaj zajtrkujem, koliko kave spijem, koliko vode in, seveda, koliko obrokov in kakšne na dan pojem. V uri prijetnega druženja z damami in Ksenijo, ki je vodila kliniko, sem se naučila o koži in o prehrani več kot prej v 35 letih. In spoznala resnico – da delam VSE narobe. Po nekaj mesecih, ko se je moja koža dobesedno preobrazila in spremenila, sem spoznala, da bi vsaka ženska in moški morali imeti dostop do tega znanja na podlagi 50-letnih raziskav in razvoja. Toliko je namreč stara ameriška blagovna znamka Artistry, ki se uvršča med deset najbolj prodajanih v prestižnem rangu na svetu. Njihov navdih je narava, zato je njihov moto: Najboljše iz narave in najboljše iz znanosti za resnične rezultate!« razloži Simona svoje navdušenje.
Znamka Artistry je tradicionalna, vendar se je še posebej pri dekorativni liniji Artistry Studio, ki se vsake štiri mesece s celotno kolekcijo seli v eno od prestolnic sveta, uspešno približala mladi generaciji. Linija je oblikovana zelo instagenično, in tako kot so modne izvedenke »fashioniste«, so pri Artistry za lepotne izvedenke ustvarili naziv »passioniste«. »Passionista je vsaka ženska ali moški, ki spodbuja lepoto, dobro počutje, harmonijo, zdrav življenjski slog in usklajeno življenje,« pravi Simona, ki je pred kratkim z ekipo postavila Passionista Beauty Startup. »Toliko je deklet, žensk in moških, ki nimajo znanja o koži, prehrani, negi … Znanje, ki sem ga v teh letih pridobila v okviru strokovnih delavnic Artistry, je neprecenljivo za vsakdanje življenje. In to moram deliti naprej. Želim, da ima dostop do tega znanja vsak! Zato sem ustvarila Beauty Startup, ki je namenjen vsem. V treh poučnih in dinamičnih modulih se udeleženci naučijo vsega: od zdrave prehrane, osebne nege, hormonalnega delovanja, nege obraza, odpravljanja gubic, obrazne joge in celo delovanja na družbenih omrežjih. In to brezplačno!«

Simona vabi vse k obisku spletne strani www.passionistaslovenija.si, pa tudi v Passionista Showroom, kjer lahko v živo dobite vse informacije in preizkusite izdelke, ki jih ponujajo.

DELITE