Alen Kobilica šokiran zaradi gub

Alen Kobilica

»Vsakih deset let praznujem na glavo, vmes pa na polno!« je v smehu povedal poslovnež, športnik in fotomodel Alen Kobilica, ko smo ga vprašali, kako bo danes, 30. avgusta, praznoval svoj 51. rojstni dan. Potem pa je še vedno v smehu dodal, da je zanj v resnici vsak dan rojstni dan, da torej nima posebnega odnosa do tega jubileja, da ni kakšen norec na datume, je pa to vsekakor dober povod za druženje, zato bo najverjetneje tudi danes povabil svoje drage, da se podružijo – pa čeprav je to za rojstni dan.
Ko smo ga vprašali, kako sprejema leta, staranje in ali ga kaj motijo kakšne gubice, je vzkliknil: »Kaj? A imam gube?! Jaz se nisem videl že deset let … Maja mi jih prikriva!« Ampak seveda je to samo šala, saj se s tem ne obremenjuje, res pa je, da bo lahko več povedal šele, ko bo spet videl: »Lahko bo to že kmalu, lahko pa še traja …«
Ko se spomni preteklih rojstnih dni, ne more pozabiti na tistega v otroštvu, ko je bil čez poletje v Kopru, kjer je imel veliko prijateljčkov. Neko poletje je vse povabil domov, ampak kaj, ko so dan prej, torej 29. avgusta, pri njih začeli pakirati! Mama mu je rekla, da se vračajo v Ljubljano, kjer ga je čakala šola. To je bil gotovo njegov najbolj žalosten rojstni dan.
Za konec smo Alena vprašali, ali ima še kakšno posebno željo, pa pravi, da si želi predvsem zdravja še kakih 50, 60 let in da bi čim prej spet videl, seveda pa si želi zdravja tudi za sina Vala in partnerico Majo Prašnikar.

DELITE
Pomakni se na vrh