Priročniki za moč, zdravje in IQ

Bi bili radi vitalnejši in polni energije? Potem vzemite v roke priročnik Moč. Kako si pomagati z naravo do zdravja, boste izvedeli v knjigi Narava zdravi. Starši in vzgojitelji pa ne smejo spregledati knjige IQ otroka – skrb staršev.

Oliver Luke Deloire: Moč

V knjigi boste našli 50 kratkih vaj za vitalnost in življenjsko energijo. To pa je nekaj, kar bi si vsi želeli v čim večji meri, kajne! Avtor že dolgo proučuje prepletanje psihologije, fiziologije in duhovnosti. V tej knjigi ponuja temeljne vaje za več življenjske moči, ki temeljijo tako na starodavnih praksah in modrostih kot na sodobnih raziskavah. Njegovo poslanstvo je motivirati bralce in jih napolniti z močjo, da bodo strastno sledili tistemu, kar jim daje smisel. Živi v kanadskem Vancouvru.

Ranko Rajović: IQ otroka – skrb staršev

Srbski nevrofiziolog dr. Rajović je avtor sistema učenja NTC, ki v pedagogiko uvaja dognanja nevrofiziologije. Knjiga ponuja koristne nasvete za razvoj otrokovih sposobnosti,  predloge vaj za razvoj motorike in asociativnega razmišljanja, igre s simboli, povezovanje držav in njihovih himn, ugankarske zgodbe, igre s prometnimi znaki, pesmice za učenje tujih jezikov, iskanje skritih oblik ipd. Odzivi malčkov so izjemno pozitivni, tako da je to res izvrstna knjiga za vse starše in vzgojitelje.

Melanie Wenzel: Narava zdravi

Naše babice so poznale različne naravne pripravke, da so lajšale vse mogoče zdravstvene težave, in prav je, da tudi mi ne posežemo po tableti za vsako najmanjšo težavo – seveda samo, kadar zdravstvene težave niso preresne. V priročniku je zbranih 60 receptov, ki bodo omilili ali odpravili najpogostejše zdravstvene težave: čaj proti krčem, mazilo za smrkave noske, limonovi obkladki za boleče grlo, tinkture za boljše razpoloženje … Vse rastline so tudi podrobno opisane in se zlahka najdejo oz. kupijo.

DELITE
Pomakni se na vrh