Dvojna nega za predel okoli oči

Koža okoli oči je tanjša kot na drugih delih obraza, zato je občutljivejša in se hitreje naguba. Tako ta predel po navadi še posebno skrbno negujemo. Med temu namenjenimi izdelki je na voljo tudi novost – Double serum kozmetike Clarins, ki bo navdušil tako zaradi učinkovite formule kot tudi zato, ker je formula 96-odstotno naravna.

Dvojni serum je primeren za ženske po 25. letu. Njegova učinkovitost je dokazana pri vseh znakih staranja – gladi gube, zmanjšuje temne kolobarje in zabuhlost, obnavlja kožo okoli oči in ustvari sijoč in mladosten pogled. Vsebuje 13 rastlinskih izvlečkov, ki poskrbijo, da se predel okoli uči takoj zgladi, deluje pa tudi dolgoročno, zato je pomembna redna uporaba.
Okoli oči imamo beljakovine integrine, ki s starostjo upadajo. Zato so laboratoriji Clarins izbrali organski izvleček gozdne krebuljice, ki povečuje proizvodnjo integrinov (+ 119 %) in pomaga koži, da postane odporna in vitalna. V kombinaciji s kurkumo, ki je tudi del formule, ponuja dvojno dopolnilno delovanje na pet vitalnih funkcij kože okoli oči.
Serum ima dvojno teksturo (gel + emulzija), ki združuje zatezni učinek gela in udobje kreme. Odišavljen je s svežim, sadno-cvetnim vonjem, 20-mililitrska steklenička pa ima vgrajeno dvojno dozo z rotacijskim aplikatorjem za prilagojeno nanašanje. Poskusite, učinki so res hitro opazni.

DELITE