Škandalozno: Denis Dame pred kamerami o drogah, alkoholu, razvratu …

Srbski resničnostni šov Zadruga že nekaj let dviga veliko prahu po vsej regiji. To ni nič presenetljivega, saj producenti vsako sezono naberejo na kup resnično pester nabor starlet, kriminalcev in drugo pisano druščino, ki je za prepoznavnost pripravljena narediti vse. V tej hudi konkurenci bizarnih likov pa je letos največ prahu dvignila Slovenka Denise Dame, ki je pred dnevi pred kamerami delila svojo življenjsko zgodbo, v kateri igrata pomembno vlogo alkohol in kokain.

Pogovori o tarifah in slavnih klientih, zaporniškem življenju, ljubezenski trikotniki, posnetki seksa, tudi takega, ki ima za posledico nosečnost … – nič od tega v Zadrugi ni redkost, kar pomeni, da je Denise Dame resnično brez konkurence v škandaloznosti. Pred kratkim je sostanovalcem razkrila svojo življenjsko zgodbo.

Denise se je rodila v zelo siromašni družini. Mama je delala kot čistilka, da jo je lahko preživela, ko je njen oče zapustil družino in se preselil iz Slovenj Gradca v Zagreb. Oče je sicer pred štirimi leti umrl. Denisina mama se je kasneje znova poročila, njen mož pa je bil do Denise zelo strog. V šoli je bila nesrečna, saj so jo zaradi višine, krivih zob in mamine službe čistilke zafrkavali. Posmehovali so se ji tudi zaradi ponošenih oblačil, zato je že v najstniških letih začela krasti obleke, kozmetiko, obutev … »Nihče me ni ujel, ker vse, kar delam, delam dobro,« se je pohvalila pred kamerami.

V prvem letniku se je s sošolci prvič napila. Očim je takrat pobesnel in Denise štiri leta ni pustil zvečer ven. »Strašno je bilo, da se nisem mogla družiti z vrstniki, da nisem imela najstniške ljubezni … Prvega fanta sem imela šele pri 19 letih,« je povedala Denise, ki je po štirih letih sedenja doma hitro nadoknadila vse zamujeno. Namesto na fakulteto je hodila s prijatelji od zabave do zabave in začela veliko piti, kmalu pa je postala redna uživalka kokaina. »Fakultete nisem končala, ker sem bila stalno drogirana in se nisem mogla učiti. Zaradi alkohola in droge sem postala depresivna in se komaj izvlekla iz tega,« se spominja Denise, ki je pozneje postala fotomodel, potem pa je spoznala, da lahko bolje živi, če si najde bogatega sponzorja. Tako je spoznala Američana in se za leto dni preselila k njemu. Takrat je živela na veliki nogi, a to se je čez noč spremenilo, ko je na neki zabavi spet vzela kokain, česar njen sponzor ni toleriral in jo je zato čez noč postavil na cesto. Takrat se je vrnila v Slovenijo in spet začela na veliko uživati kokain. Prav to je razlog, da ni šla v Zadrugo že pred tremi leti – najprej je namreč morala poskrbeti za odvisnost, saj takrat brez droge ne bi zdržala niti nekaj dni, kaj šele deset mesecev, kolikor traja sezona Zadruge. Glede na ves prah, ki ga dviguje v šovu, bo Denise brez dvoma tam ostala dolgo časa, tako da bomo lahko izvedeli še kakšne žgečkljive podrobnosti.

DELITE