Katrinas se ne ukvarjajo več z nepotrebnimi stvarmi

Kadar govorimo o kakovostnih pevkah z dobro pop glasbo, ne moremo mimo Katrinas. Sanja, Petra in Katarina so že vrsto let članice te zasedbe, ki je v nabor domače popevke prispevala že kar nekaj izvrstnih skladb. Najnovejša ima naslov Le naprej, njeni avtorji pa so Cherie, Aleš Majerič in Tadej Košir, znani tudi kot ekipa The CR3W. Za pesem so pevke že posnele tudi videospot. V njem nastopajo tudi otroci – hčerke ene od pevk.

»Ker je bila naša vizija, da prikažemo otroško različico nas treh, smo potrebovale za spot tri podobno stare deklice. Ker ima Katarina dva sinova, Sanja pa poleg dveh sinov še hčerko v najstniških letih, ki si v spotu ni želela nastopati, je Petra prosila za sodelovanje svoji hčerki in njuno prijateljico. Obe Petrini hčerki sta bili nad idejo navdušeni, saj zelo radi nastopata. Se pa vse tri deklice učijo petja pri Cherie, s katero smo prepletle ustvarjalne niti v skladbi Le naprej,« so nam zaupale pevke, ki pravijo, da je sporočilo nove pesmi še posebej primerno za ta čas: »Ne glede na to, v kako težkih izzivih se v življenju znajdemo, nas morajo voditi optimizem, zaupanje v dobro, otroška spontanost, radost bivanja v trenutku in prepuščanje toku življenja.«

Kdor spremlja zasedbo že dalj časa, bo gotovo potrdil, da so pevke vedno pozitivne in nasmejane. Tudi zdaj je tako, kar lahko občudujemo tudi na novih fotografijah. »Všeč nam je, da je fotografu uspelo ujeti tako pristno energijo trenutka. Me se od nekdaj rade smejemo, tako da z leti nič manj ali več. (smeh) Je pa res, da se po štiridesetem letu nehaš ukvarjati z nepomembnimi stvarmi, lažje se večkrat nasmeješ tudi na svoj račun in življenje gledaš s precej širše perspektive in v zavedanju zares pomembnih stvari, druge pa lažje odpihneš stran,« pravijo Katrinas.

DELITE