Manca Špik se ne bi vrnila v mladost

Danes, 17. septembra, praznuje priljubljena pevka Manca Špik, ki je ena najbolj iskanih pevk v zadnjem desetletju in pol. Dopolnila je 41 let, česar pa sploh ne skriva, saj pravi, da vedno pove, koliko je stara, ker se z leti ne obremenjuje.

»Ne bi se vrnila niti za leto nazaj, ker se mi zdi, da sem z vsakim letom boljši človek, saj veliko delam za osebnostno rast. Največ mi pomeni, da napredujem. Zelo pomembno je tudi, kakšne ljudi imaš okoli. Poleg trdnih prijateljstev je tu še hčerka, ki mi daje smisel, me prizemljuje. Res sem srečna, da imam Lano, saj mi to pomeni največ,« pravi postavna pevka, ki za danes ne načrtuje nobenega posebnega praznovanja. »V krogu družine bom upihnila svečke, pojedli bomo torto in to je to. Torte ne bom pekla sama, saj imam čez dan še veliko obveznosti, tako da bom imela samo zvečer čas za najbližje. Pa tudi nimam želje po velikem praznovanju niti ne pričakujem nič posebnega, saj niti glede daril nimam posebnih želja.«

Z leti jo je torej želja po velikih zabavah minila, se pa še vedno z veseljem spominja velikega žura, ki ga je imela za 30. rojstni dan na Ljubljanskem gradu. »To je bil pravi medijski dogodek. Takrat je bilo res lepo in zabavno. To je bilo moje največje praznovanje, pozneje pa ga v takem obsegu nisem več ponovila,« pripoveduje pevka, ki se od daril, ki jih je v življenju dobila, najbolj spominja rdečega ponyja, ki ga je dobila od staršev, ko je bila še šolarka.

Sicer pa tudi v tem času pridno ustvarja. »Zdaj sem tik pred izidom nove pesmi, za katero bom posnela tudi videospot. To ne bo duet, ampak solo pesem. Ves prosti čas pa posvečam Lani,« še razkriva Manca.

DELITE
Pomakni se na vrh