NAGRADNA IGRA: Kremi s konopljo za lepšo kožo

Konoplja je zaradi svojih negovalnih in pomirjajočih lastnosti že več kot 1800 let eno najpomembnejših zelišč tradicionalne kitajske medicine. Konopljino olje kožo pomiri in neguje, da je lepa in zdravega videza. Ni čudno, da zato kar nekaj kozmetik olje uporablja tudi pri svojih formulah za nego kože. Na izbiro je že kar pestra ponudba, čisto sveži pa sta kremi kozmetike NIVEA.
NIVEA v novi dnevni in nočni kremi Naturally Good uporablja organsko pridelano in certificirano konopljo iz Nemčije in Kanade. Olje semen konoplje, bogato z maščobnimi kislinami omega-3 in omega-6, je pridobljeno s tehniko hladnega stiskanja, s čimer se zaščitijo in ohranijo vse aktivne sestavine.

Kremi sta bili ustvarjeni za obnovitev ravnovesja in pomiritev obremenjene kože. 100-odstotno koži prijetna formula z organskim oljem konoplje in jojobinim oljem kožo takoj pomiri in jo neguje. Zmanjša rdečico, poskrbi za enakomeren videz kože in jo naredi opazno sijočo, mehko in gladko.
Organsko konopljino olje, ki vsebuje kar 21 aminokislin, poskrbi za globinsko nego in pomirjajočo zaščito v lahki formuli za naravno lep videz vseh tipov kože. Koža bo znova mehka, gladka in zdravega sijaja ter nič več groba na otip.
Če bi ti čisto novi kremi želeli preizkusiti, pa spremljajte objave na našem Facebooku, kjer poteka nagradna igra!
DELITE