Krema za intenzivno vlaženje

Krema za intenzivno vlaženje

Brez vode ne moremo preživeti, zato ne preseneča, da je vlaga izjemno pomembna tudi pri negi kože. Znane manekenke prisegajo na veliko popite vode, ampak kožo je treba vlažiti tudi od zunaj – s kremicami. Pri tem je zelo učinkovita krema kozmetike BABOR SKINOVAGE MOISTURIZING CREAM.

Ta lahka vlažilna krema s hidroliziranimi proteini matičnega mlečka je primerna za nego suhe do normalne kože. Krema vsebuje hidrolizirane proteine matičnega mlečka EpigenTech Power Peptide, ki spodbudijo različne celične popravljalne mehanizme, pozitivno vplivajo na obnovo kožnih celic in povečajo aktivnost fibroblastov v dermisu (poveča se sinteza kolagenskih, elastinskih vlaken in hialuronske kisline ter drugih GAG).

Vsebuje tudi izvleček za hitro vlaženje oziroma Deep moist extract. To je izvleček rdeče pese in koruznega škroba, ki sta združena v kompleksu in povečata koncentracijo naravnih vlažilnih faktorjev v koži. Hialuronska kislina intenzivno vlaži, vitamin E pa deluje antioksidativno. Sezamovo olje krepi kožno bariero.

Koža je po uporabi kreme izjemno prijetnega občutka, intenzivno navlažena, dehidracijske linije in gube pa so vidno zmanjšane. Pomembno je, da ima krema nekomedogeno delovanje, kar pomeni, da ne maši por in torej ne povzroča mozoljčkov.

DELITE
Pomakni se na vrh