Negovalna meglica za lepšo polt

Vrhunska kozmetika Elemis ima v ponudbi izdelek, ki je pika na i negovalni rutini: SUPERFOOD KEFIR-TEA MIST. To je vlažilna meglica za obraz s superživili in prebiotiki, primerna za vse tipe kož in za vsako priložnost. Koža bo vsekakor zadovoljna, če jo boste osvežili in navlažili s tem negovalnim tonikom 4 v 1.

Ta lepotna negovalna meglica se lahko uporablja kot tonik, podlaga ali pršilo za utrjevanje ličil in vlažilni sprej, ki daje koži zdrav sijaj. Formulacija vsebuje prebiotike (aktivne sestavine, ki pospešujejo rast, razmnoževanje in aktivnost koristnih mikroorganizmov na koži) in naravno mešanico izvlečkov rastlinskih superživil, ki kožo negujejo, vlažijo, izboljšajo regeneracijo in pripomorejo k celovitosti epidermalne bariere in antioksidativni zaščiti kože. Mednje prištevamo izvlečke čaja rooibos, aloe vero in fermentiran kefir, ki vsebujejo antioksidante, polisaharide, minerale in elemente v sledovih, aminokisline, polifenole in flavonoide. Koža je po uporabi navlažena, gladka, mehka in sijoča. Izdelek je primeren za vegane in ne vsebuje parabenov, SLS ali SLES, DEA, mineralnih olj in umetnih barvil.
Meglico uporabite zjutraj in zvečer kot tonik ali po ličenju, lahko pa se z njo napršite tudi čez dan, če čutite, da je koža izsušena (morda zaradi ogrevanja ali klime), saj se boste takoj počutili bolj sveže, koža pa bo lepša in bolj sijoča.

DELITE