Maja Založnik pravi, da je vse mogoče

Med našimi pevkami je Maja Založnik vsekakor med tistimi, ki še posebej navdušujejo s svojimi vokalnimi sposobnostmi, tako da ne preseneča, da je tudi v tujini na različnih glasbenih izborih dosegla opazne rezultate. Na nemškem The Voice se ji je kot prvi in edini Slovenki uspelo prebiti med 135 najboljših kandidatov. Tudi v svojih skladbah je vedno znova dokazovala svoje zmožnosti, enako je pri novi skladbi z naslovom Voda sem, ti si dlan. »Kolega mi je dal nekaj pesmi, rekoč, naj jih poslušam, in če mi je katera všeč, naj povem in me bo povezal s švedsko ekipo, v kateri so avtorji pesmi,« pripoveduje Maja.

Med ponujenimi skladbami je pevka res našla eno po svojem izboru. »Pesem My wildest dreams v slovenščini nosi naslov Voda sem, ti si dlan. Avtorica teksta je moja piarovka in zelo dobra prijateljica Kaly Kolonič. Čas je, da naredim več v domačem jeziku, zato se mi je zdelo pomembno, da tudi to skladbo prepesnim. Pesem sporoča, da je v ljubezni in življenju vse mogoče. Kot voda, ki vedno najde pot. Ni ovir, treba je najti pot do želenega cilja,« pravi Maja, ki ne skriva, da ima velika pričakovanja: »Upam, da bo pesem dobro sprejeta in da jo bodo poslušalci vzeli za svojo.«

Pesem je resnično izvrstna in bo gotovo prinesla Maji še veliko pozornosti. Sicer pa se pevka veliko posveča tudi materinstvu. »Materinstvo in kariero za zdaj še dobro peljem vzporedno. Arwen je začela hoditi v vrtec, zato bom zdaj imela več časa za nekatere stvari doma in za svoj projekt. Rada bi še ustvarjala glasbo, snemala vokale in več vadila. Sicer pa ves svoj prosti čas posvečam Arwen, ki je moja največja sreča v življenju. Pri varstvu nama z Markom pogosto pomaga moja mama Melinda, tako da imava še nekaj več časa zase. Res sem vesela, da nama priskoči na pomoč, ona pa je najsrečnejša, da je lahko s svojo edino vnukinjo,« je zadovoljna ponosna mamica.

DELITE