Ingrid Ulaga noče biti ženska iz kataloga

Voditeljica oddaje Zlati ključi na TV3 Ingrid Ulaga je že dolgo samska. Največje težave ima s tem, da ji ni všeč iskanje partnerja preko spleta, v živo pa si je očitno mnogi moški ne upajo približati …

“Jaz sem bila vedno bolj stara šola. Svojega partnerja bi si želela spoznati zunaj, med ljudmi, saj tako lahko oceniš, kako se obnaša v družbi, govorico telesa, pogled in posledično ‘kemijo’ in iskrenost namenov, ki jih ima do tebe. Zdaj pa živimo v zares čudnih časih, saj je druženja manj kot nekoč. V tem primeru samskim ne preostane drugega, kot da se obrnejo na dating aplikacije oz. spletne portale. Je pa to kot nekakšna loterija. Nikoli ne veš kaj dobiš. Slike sploh v današnjem času lahko varajo. Prav tako je lažje napisati določene stvari, kot jih povedati v živo, saj imajo ljudje tako več časa premisliti kaj bodo odgovorili. V živo se je težje pretvarjati,” razmišlja Ingrid.

Ingrid ima seveda kar nekaj izkušenj z zmenki v živo, ampak te izkušnje žal niso najbolj pozitivne. “Zdi se mi, da zmenkovanje ni več to, kar je bilo včasih. Zdaj so prav socialna omrežja in dating aplikacije poskrbeli, da pristnost odnosov izginja. Pari se skoraj več ne trudijo drug za drugega, saj imajo občutek, da lahko svoje izbrance izbirajo kot v katalogu. Če ne bo eden, bo pa drug. Zdi se mi, da je v porastu tudi varanje. Veliko lažje je poslati sporočilo in ga potem izbrisati, kot pa si npr. pošiljati pisna sporočilca itd.”

Zato Ingrid včasih kar obžaluje, da se ni rodila pred nekaj desetletji … “Včasih so naši starši in stari starši imeli večji izziv, saj so morali pristopiti do nekoga v živo, se med seboj osvajati, truditi drug za drugega … Zdaj se to dogaja z večjo lahkotnostjo in po večini z manjšim spoštovanjem. Preprosto se vse zgodi zelo hitro z odgovorom na insta story, poslanim zasebnim sporočilom. Večkrat me domači ali znanci vprašajo, če sem že našla koga. Pa vedno odgovorim: ne. Srečna sem sama. Dokler ne bo k temu nekdo le še prispeval in se zame potrudil, kot se zagre, bo temu tako ,” pravi z nasmeškom lepotička, ki zato trenutno raje spoznava nove kraje po Sloveniji, ki jih predstavlja v svoji oddaji, kot pa tipe. “Težko je najti nekoga, ki te dopolnjuje v vseh pogledih in ima podobne vrednote in ambiciozne življenjske cilje, ki so prav tako podobni tvojim. V odnosu je pomembnih več področij – telesno, intelektualno, čustveno, duhovno. V vseh se morata partnerja dopolnjevati in si postavljati izzive, ter se spodbujati, da sta najboljša verzija sebe.”

DELITE