Truvivity – prehransko dopolnilo, ki poskrbi za lepši videz

Že nekaj časa je jasno, da lepota resnično prihaja od znotraj. Da se torej na laseh, nohtih in koži poznata tudi hrana in pijača, ne samo površinska nega. Pri kozmetiki Artistry imajo zato v ponudbi tudi nekaj prehranskih dopolnil – eno je navdušilo celo Jennifer Lopez …

Ideja prehransko-kozmetičnih izdelkov je preprosta: resnična lepota se začne globoko pod površjem. TRUVITITY BY NUTRILITE je razdeljen na dve kolekciji, vsaka od njiju pa ima svoj namen. Zelen TRUVIVITY lepotni napitek v prahu in lepotno prehransko dopolnilo se posvečata celodnevni negi in zaščiti, vijoličast TRUVIVITY OxiBeauty lepotni napitek in lepotno prehransko dopolnilo pa ščitita pred škodljivimi vplivi oksidativnega stresa.

TRUVIVITY lepotno prehransko dopolnilo vsebuje vitamin A, vitamin C in cink, ki koži dajejo lepši videz in boljši občutek, in sicer tako, da celice ščitijo pred oksidativnim stresom in pripomorejo k ohranjanju zdrave kože. Pomembno je, da to prehransko dopolnilo vzamete tik pred spanjem, saj med ciklom spanja pomaga pri prenosu hranil, ki pomirjajo kožo, poškodovano zaradi oksidativnega stresa. TRUVIVITY lepotni napitek v prahu vsebuje polno vitamina C iz izvlečka češnje acerola. Vsebuje tudi cink, ki pomaga ohranjati zdravo kožo. Vitamin C ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kože, prispeva pa tudi k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Vijoličasta kolekcija TRUVIVITY NUTRILITE OxiBeauty kožo ščiti pred oksidativnim stresom. Pomanjkanje spanja, onesnaževanje v zaprtih prostorih (in na prostem), stres, neprimerne prehranske navade in neustrezen življenjski slog vsak po svoje pospešujejo postopek staranja. Sestavine v tej dvodelni rešitvi pomagajo v boju proti prostim radikalom in oksidativnemu stresu in poskrbijo, da zasijete od znotraj. TRUVIVITY OxiBeauty lepotno prehransko dopolnilo vsebuje baker, ki pomaga celice zaščititi pred oksidativnim stresom, ter aronijo in žajbelj. TRUVIVITY OxiBeauty lepotni napitek pa vsebuje vitamin E ter kompleks PhytoBeauty s kamilico in črnim ribezom. Vitamin E ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom in skrbi za to, da koža lažje zasije, pri čemer jo ves dan varuje pred prostimi radikali – predvsem, če ste tisti dan že zaužili OxiBeauty lepotno prehransko dopolnilo. Prašek, pripravljen za takojšnjo uporabo, hitro in preprosto zmešate s kozarcem vode ter ga popijete pred kosilom ali po njem.

DELITE