Dnevne kreme, ki bodo poskrbele za popoln videz

Znanost napreduje v vsakem trenutku. Zato ne preseneča, da so tudi kozmetični izdelki čedalje učinkovitejši, tako da se že hitro vidi razlika med kremo, ki vsebuje tehnološko napredne sestavine, in tisto, ki deluje samo na površini. Tokrat predstavljamo nekaj res izjemnih krem, ki bodo poskrbele, da boste zaustavili čas.

Krema, ki ščiti in popravlja poškodbe zaradi sevanja

Domača kozmetika Aikon z vsakim svojim izdelkom navdušuje, saj so v formulah najbolj napredne, varne in učinkovite sestavine. Dnevna krema Homeostasis Complex SPF25 UVA je zasnovana na prebojnem znanstveno utemeljenem konceptu »spektralne in kožne homeostaze« za največjo dnevno zaščito. Krema vzdržuje ravnovesje med kožo in sevanji UV, VIS, HEV (modra svetloba) in IR. Enakomerno ublaži vsa območja sevanja sonca, zmanjšuje negativne in ohranja pozitivne učinke celotnega sončnega spektra. Kombinacija organskih in fizikalnih nealergenih UV-filtrov vključuje kar dva širokospektralna UV-filtra ter popolnoma naravne komplekse mikosporinov in arabskega bombaža, ki dodatno ščitijo kožo pred sevanjem UVA (UVA II, UVA I), vidnim delom svetlobe in infrardečim spektrom. Vsebuje širokospektralne antioksidante – superoksid dismutazo, kombinacijo vitaminov C in E, Q10, alfa-lipojično kislino in polifenole, ki nevtralizirajo škodljive učinke prostih radikalov ter koži omogočajo antioksidativno homeostazo (ravnovesje). DNA repairing ezymes pa so encimi, ki prepoznajo in so sposobni popraviti že nastale poškodbe na DNK-ju celic, ki jih povzroča sevanje sonca.

Krema za obraz, ki vlaži in vrača elastičnost koži

Krema za obraz PRO-COLLAGEN MARINE CREAM vrhunske kozmetike Elemis je lahka dnevna krema proti gubam z aktivnimi morskimi izvlečki. Primerna je za nego kože s prvimi znaki staranja in nego zrele kože. Lahka gel krema se hitro vpije in ima intenziven vlažilni učinek. Klinično dokazano izboljšuje vlažnost in elastičnost kože, zmanjšuje videz drobnih linij in gub. Formulacija vsebuje rjavo morsko algo padino pavonico, zeleno algo klorelo in izvleček ginka bilobe, ki kožo intenzivno vlažijo, krepijo epidermalno bariero, stimulirajo sintezo kolagena, elastina in hialuronske kisline ter vračajo koži čvrstost in izboljšajo elastičnost. Krema ne vsebuje parabenov, SLS ali SLES, DEA, mineralnih olj in umetnih barvil. 

Krema za izboljšanje zaščitne funkcije in mladostno kožo

Re-vital krema tehnološko napredne kozmetike BDR je primerna za dnevno in nočno nego. Svilnato mehka tekočina vsebuje tudi mikronizirano srebro.To je koncentriran 24-urni visoko tehnološki preparat za nego suhe in mešane kože, primeren pa je tudi za občutljivo, razdraženo in vneto kožo. Še posebej priporočljiv je za predel okoli oči. Krema izboljšuje zaščitno funkcijo kože, podpira hidrolipidni plašč in poskrbi za sproščen mladostniški videz.

Učvrstitvena naravna krema

Učvrstitvena krema NUTRA LIFTING iz linije Elements of nature naravne kozmetike Dr. Grandel vsebuje biopeptide in dragoceni vitamin E, ki revitalizirajo kožo in obnavljajo njeno elastičnost. Izvleček sivke učinkuje kot naravni lifting in koži daje videz čvrstosti ter mladostnosti. Epigran, multiaktiven izvleček iz kalčka pšenice, pa predstavlja srčiko linije Elements of nature, ki ne vsebuje konzervansov, parabenov, mineralnih olj, sestavin petroleja, parafine, silikone, emulgatorjev PEG, barvil ali sintetičnih dišav.

DELITE