Lepota za generacijo Z

Vrhunska kozmetika Shiseido je že pred nekaj leti predstavila posebno kozmetično linijo za mlade, zdaj pa je linija WASO prenovljena in še prijaznejša do planeta. Linija je namenjena generaciji Z, torej mladim med 15. in 30. letom.

Lepota brez filtra iz srca Japonske je geslo kozmetike WASO. Pravična linija proizvodov za nego kože vsebuje japonske super sestavine lokalnega izvora. Pri kozmetiki zato sodelujejo neposredno s kmeti iz različnih delov Japonske, kar omogoča sledljivost, svežino in učinkovitost izdelkov, pa tudi podporo za lokalno ekonomijo! Inovativna moč teh rastlin s svojim delovanjem pripomore k lepi in zdravi koži. Dobrota narave se kaže v neverjetnih teksturah, ki poskrbijo za edinstvena čutna doživetja. Ker ne potrebujete na desetine različnih proizvodov za nego kože, WASO s kombinacijo moči narave in znanosti ponuja nov način nege, ki je čist in trajnosten. Izdelki tako ustrezajo vsakodnevni rutini, hkrati pa učinkovito delujejo na problematične dele kože in izboljšajo stanje kože ter prebudijo njeno naravno lepoto.

Izdelki imajo res izjemne učinkovine. Izvleček citrusa šikuvasa je univerzalna, izjemna sestavina, ki je prisotna v vseh proizvodih WASO in je ključna v izdelkih za osnovno nego kože. S pomočjo izvlečka šikuvasa in treh drugih ključnih sestavin – izvlečka sadeža juzu, izvlečka satokibi in izvlečka riža košihikari – vsak proizvod nagovarja enega od treh glavnih problemov kože: madeže, vidne pore in suho kožo, obrambni mehanizem kože.

Pri liniji je treba poudariti trajnostno embalažo, saj vsak material, ki ga uporabijo, pazljivo izberejo. Zunanji pokrovčki so izdelani iz riževih luščin, 95 % lončka je iz reciklirane plastike, 10 % elementov tube je iz rastlinske plastike (iz sladkornega trsa). WASO pa je s pomočjo prečiščevanja vode poiskal tudi inovativni način ponovne uporabe vode, ki nastaja kot stranski produkt proizvodnje jabolčnega soka predvsem v Aomoriju na Japonskem. Ko je voda prečiščena, jo vključijo v proizvodnjo in se tako kar se le da izognejo porabi sveže, čiste vode.

Seveda pa je vse to le pika na i izjemni liniji izdelkov. WASO ima sedem učinkovitih izdelkov, ki navdušujejo tudi s teksturo, rezultati ipd. V liniji boste tako našli hibridno sredstvo za čiščenje kože (gel-to-oil cleanser), vlažilno kremo (mega hydrating moisturizer), tonirano vlažilno kremo (color control oil-free moisturizer), vlažilno nočno masko (beauty sleeping mask), glineno piling masko (pore purifying scrub mask), nego proti mozoljem (calming spot treatment) in izdelek za madeže in pege, ki prekriva in neguje kožo (tinted spot treatment).

DELITE