Milani cosmetics – dostopno razkošje barvitih ličil

Ljubiteljice dekorativne kozmetike, pozor! Na naš trg je prišla blagovna znamka Milani Cosmetics, ki predstavlja prihod nove generacije v svet lepotne industrije.

Milani Cosmetics je ameriška blagovna znamka s skromnimi koreninami, ustvarjena predvsem za povezovanje različnih ljudi iz okolice. Gre za mlado znamko ličil, ki nagovarja generacijo Z, posluša svoje potrošnike in želi lepoto narediti dostopno vsem – to je nekakšna vodilna misel in vizija blagovne znamke. Blagovna znamka navdih najpogosteje črpa iz Milana v Italiji – iz kulture, sloga, ljudi, umetnosti in najpomembnejše – barv!

Vsi proizvodi so cruelty free, kar pomeni, da testiranja niso bila izvedena na živalih na nobeni stopnji razvoja izdelka, lastniki blagovne znamke pa v njihovem imenu tega ne dovoljujejo niti tretjim osebam. Milanijev asortiman trenutno sestavlja 70 % veganskih izdelkov, želijo pa si, da bi kmalu postala 100-% veganska blagovna znamka. Seveda pa bo potreben čas, da bodo veganske sestavine lahko nadomestile vse druge in bodo tako izdelki vsaj tako kakovostni, kot so zdaj.

Milani Cosmetics namesto ekskluzivnosti predstavlja individualnost in vključenost. Svojim potrošnikom želi prinesti razkošje, ki je dostopno in ki ne izključuje, ampak povezuje. Blagovno znamko opredeljujejo potrošniki, na kar so ustvarjalci blagovne znamke izjemno ponosni, tako kot na odnos, ki ga imajo s svojimi potrošniki #MilaniMakers.

DELITE