Damjana bi najraje spregledala rojstni dan

damjana-golavsek

Danes, 8. oktobra, praznuje izvrstna pevka in voditeljica Damjana Golavšek, ki v zadnjem času navdušuje na nastopih z Dinamitkami.

»Tukaj je, filter 57, brez filtra …« se smeji Damjana, ki se veseli vsakega dne – tudi rojstnega. »Eh, no, priznam, da bi ga raje kar spregledala. Darilo sem si že podarila, ko sva s hčerjo ta vikend reševali muco z enega parkirišča in je zdaj že pri Taji na kavču,« nam zaupa slavljenka, ki jo reševanje živali vedno osreči in napolni.

Danes ne načrtuje posebnega praznovanja. »Nič posebnega naj ne bo za rojstni dan, samo zelo posebno, kot naj bo vsak dan. Če je možno nekaj, kar je prvič,« pravi Damjana, ki s tem namiguje, da bo verjetno tudi danes ustvarila kakšno unikatno umetnino, saj je v zadnjem času začela izdelovati prstane iz kamnov in žice. »Rečem jim Objeti kamni. Nikoli ne nastaneta dva enaka.«

prstan

Sicer pa Damjana razkriva, da so z Alenko Godec in Simono Vodopivec tudi v tem času zelo aktivne. »Z Dinamitkami smo dale v ‘paco’ dve luštni zadevici in na pomlad me čaka nov izziv. Danes ponovno šibam v Gorico, novemu šolskemu letu naproti … Nekaj čudovitih mladih ljudi me obkroža. Osrečujejo me s svojim talentom in zagonom,« pravi ponosna učiteljica petja, ki ji ob osebnem prazniku seveda želimo na zdravje, vse najboljše in najlepše!

DELITE