Vse, kar potrebujete za lep obraz

Bi radi preizkusili novo kozmetiko, pa ne veste, kako bi začeli? Kozmetika, kot je BDR (Beauty defect repair – nemška kozmetika z dermacevtiki) resnično spreminja, torej popravlja strukturo kože, zato je še kako pomembno, da uporabljate izdelke, ki se med sabo dopolnjujejo. Namesto da bi kozmetiko začeli uporabljati postopno, torej tako, da na primer najprej kupite eno kremo ali serum, kasneje pa še ostale izdelke, lahko nabavite set z vsem, kar potrebujete za nego obraza, v manjših embalažah in tako resnično izkoristite vse, kar kozmetika ponuja, da boste imeli prav občutek, kako ustreza vaši koži.

Kozmetika BDR ima med drugim na voljo Hydro Boost PH set za nečisto kožo, v katerem so vsi izdelki, ki jih potrebujete za nego in zadoščajo za en mesec redne uporabe, v setu pa je še gratis Diamond Stick za čiščenje kože. DIAMOND STICK je posebej oblikovana palica, s katero se masirate po obrazu. To je odličen dodatek k domači negi obraza. Ima posebej patentirano obliko z dolgo dobo trajanja. Uporablja se za nežno in efektivno dermabrazijo s takojšnim učinkom.

Sicer pa nego začnete s čistilnim mlekom Re-move (30 ml), lahko čistilno tekočino iz serije izdelkov Pure Harmony. Vsebuje mikronizirano srebro, ki je odločilnega pomena pri čiščenju vnete, nečiste, občutljive in obremenjene kože. Zmanjšuje izločanje loja, nevtralizira in ustvarja nežen, svež občutek na koži.

Enkrat ali dvakrat na teden uporabite Re-action natural kislinski piling (10 ml), ki vsebuje dragocene mlečne in citronske kisline. Te nežno in učinkovito odstranijo odmrle kožne luske, skrbijo za svež in gladek videz, zmanjšajo pore in vidno zgladijo male gubice.

Nato nanesete serum Re-lax 3 (10 ml). To je inteligentni serum z uravnoteženo kombinacijo edinstvenih, biotehnoloških, visoko razvitih IDC-jev, ki večplastno upočasnjujejo proces staranja kože, pomembno zmanjšujejo pojave staranja in lahko aktivirajo procese zdravljenja kože. Vsebovan tripeptid še posebej dobro deluje proti mimičnim gubicam in potencira učinek zmanjševanja gubic, s čimer je mogoče dolgotrajno in učinkovito upočasniti proces staranja kože.

V setu pa je tudi serum Re-charge z nizko molekularno hialuronsko kislino, ki znova vzpostavi vlažnost v zgornji plasti koži, pantenol pa deluje pomirjujoče in vzpostavlja ravnovesje.

Po serumu nanesite kremo Re-vital PH, ki vsebuje mikronizirano srebro, kar je idealna rešitev za izredno občutljivo, razdraženo ali vneto kožo.

DELITE