Wolf komaj čaka na živi stik

»Komaj čakam stik z občinstvom v živo,« pravi priljubljeni glasbenik Božidar Wolfgang Wolf, ki se intenzivno pripravlja na kratko jesensko turnejo, kjer bo v živo prepeval svoje uspešnice.

Pred dvema letoma se je Wolf iz Amerike, kjer je živel tri desetletja, preselil nazaj v Slovenijo in imel velike načrte glede svoje glasbene kariere. Izdal je nekaj novih skladb, ki so jih poslušalci zelo dobro sprejeli, žal pa zaradi vladnih ukrepov ni imel kaj dosti koncertov. A to se bo spremenilo. Zdaj namreč že intenzivno vadi s svojo novo spremljevalno skupino. Katja Lipičnik (klaviature), Jani Lipičnik (kitare, klaviature in harmonika), Iztok Pepelnjak (bobni), Bojan Žnidarič (bas) in Wolf, ki bo poleg vokalov poskrbel tudi za kitaro in saksofon, so že naštudirali sijajen repertoar, Wolf pa pravi, da zvenijo res izvrstno: »Vsi smo tudi odlični vokalisti, kar je za izvedbo mojih skladb izredno pomembno.«

Sicer pa se Wolf z glasbeniki že dolgo pozna in odlično razume, zato se po vajah radi še družijo in zabavajo. Zabave za poslušalce pa se začnejo novembra: 20. 11. bodo nastopili v Mariboru, 26. 11. na Vrhniki, 18. 12. pa v Zagorju ob Savi. O dodatnih krajih in datumih nastopov pa bo Wolf svoje oboževalce obveščal sproti na družbenih medijih.

DELITE