Dolgi lasje potrebujejo posebno skrb!

Subrina-absolute-length

Nekateri imajo že po naravi lase bolj močne, sijoče, goste, drugi pa se morajo za lepe lase posebej truditi. V vsakem primeru pa je treba za daljše lase pridno skrbeti, saj jih lahko s kakšnimi preparati ali pripomočki hitro uničimo. Prav zato imajo lasne kozmetike običajno čisto posebne izdelke za nego dolgih las. Domača kozmetika Subrina ima v ponudbi tako balzam kot tudi šampon za nego in obnovo dolgih las.

Balzam za nego in obnovo dolgih las ABSOLUTE LENGTH z bogato formulo z maslom murumuru in izvlečkom fige lasem povrne vlago in prožnost, zato so ti mehkejši, sijoči in bolj gladki. Veganski keratin lase globinsko okrepi, da so bolj odporni proti poškodbam in lomljenju. Povrne jim naravni mlajši videz. Balzam nanesete na umite lase in po treh minutah temeljito sperete.

Šampon za nego in obnovo dolgih las ABSOLUTE LENGTH z vlažilno formulo, obogateno z maslom murumuru in izvlečkom fige, vrača vlago suhim in poškodovanim lasem ter jim podari prožnost in mehkobo. Veganski keratin lase okrepi od znotraj in tako zmanjša poškodbe las.

DELITE
Pomakni se na vrh