Nova kozmetika na našem trgu navdušuje svetovne zvezdnice

111skin_cream

Vas zanima, kaj imajo skupnega Victoria Beckham, Bella Hadid, Paz Vega, Kim Kardhasian in Margot Robbie? Tudi one podpirajo kozmetiko 111SKIN, ki je rezultat dvajsetletnega kirurškega znanja, inovativnih sestavin in medicinsko navdihnjenih metod. Ta kozmetika je po novem na voljo tudi na našem trgu.

Pionir v estetskem zdravljenju, dr. Yannis Alexandrides, je bil med prvimi kirurgi, ki so zagovarjali nekirurške posege, leta 2001 pa je  postal ustanovitelj, direktor in vodja kirurške ordinacije na priznani ulici 111 Harley St. Za okrevanje pri bolnikih po zdravljenju je dr. Yannis razvil zdravilni serum. Tako se je rodila znamka 111SKIN.

Po končanem magisteriju v ZDA se je Eva Alexandridis z možem in sinovoma preselila v London. Zavedajoč se učinkovitosti moževega izdelka je znamko 111SKIN poslala na trg – zdaj se je linija že tako razvila, da je iz začetnega seruma nastalo šest linij in več kot 50 izdelkov!

Eva se osredotoča tudi na krepitev etičnih in človekoljubnih vidikov podjetja ter trenutno povečuje trajnost blagovnih znamke v embalaži in praksi. Zaradi svojih filantropskih prizadevanj je 111SKIN prejel oznako Positive Luxury Butterfly, ki priznava blagovne znamke v luksuznem sektorju, namenjene trajnosti, etiki in zavestnemu potrošništvu. 111SKIN namreč podpira International for Women International, dobrodelno organizacijo, ki ženskam, preživelim v vojni, pomaga obnoviti življenje. 111SKIN sponzorira izbranko v celoletnem programu usposabljanja, v katerem se uči, kako zaslužiti in prihraniti denar, izboljšati zdravje svoje družine ter zastopati svoja stališča doma in v svoji skupnosti. S to kozmetiko torej ne boste poskrbele samo zase, pač pa tudi pomagale ženskam, ki nimajo takih možnosti, da bi sploh razmišljale o kozmetiki …

DELITE