Trojni učinek hialurona proti gubam

HyaluronFiller Eucerin

Bi bili radi videti mlajši od vrstnikov? Z dobro nego to sploh ni več težko! Izbira na trgu je velika, med novostmi pa nikar ne zgrešite linije Hyaluron-filler kozmetike Eucerin, ki je tudi ena najbolj priljubljenih kozmetik med dermatologi.

Povsem vseeno je, za katero starost in generacijo gre, pri vseh je pomembna tema staranje, saj se prvi znaki staranja kože začnejo kazati že v sredini dvajsetih let. Aktualna Eucerinova raziskava kaže, da to velja tudi za mlajše ženske: samo 36 odstotkov 25- do 39-letnic si želi, da bi ljudje videli njihovo starost. Starejše ženske na to gledajo bolj umirjeno: 60 odstotkov 60- do 75-letnic nima nič proti temu, da ljudje vidijo, koliko so stare. Eucerin kot dolgoletni strokovnjak za dermokozmetiko ženske podpira pri tem, da ohranjajo zdravje in lepoto svoje kože. Za sijočo in lepo kožo mlajšega videza, dober občutek na koži in mladosten sijaj od prve gubice naprej.

V novi liniji izdelkov HYALURON-FILLER boste našli tudi izdelke, ki so že bili v ponudbi, a imajo zdaj izboljšano formulo s trojnim učinkom hialurona. Nova, izboljšana formula s kratko- in dolgoverižno hialuronsko kislino, ki vlaži kožo in zapolni gube, vidno ublaži celo globoke gube. Saponin deluje antioksidativno in učinkovito aktivira tvorbo koži lastne hialuronske kisline – za do 256 odstotkov (test in vitro). Odslej pa je zagotovljena tudi zaščita pred razgradnjo hialuronske kisline, ki jo ponuja nova učinkovina: enoksolon, ki zmanjša razgradnjo hialurona za več kot 50 odstotkov.

V liniji boste našli dnevno kremo za suho kožo, za mešano kožo in dnevno kremo s faktorjem ZF 30, nočno kremo, koncentrat, kremo za okoli oči, vlažilni booster, vitamin C booster, masko za pomladitev kože, nočni piling in serum in hyaluron sprej.

DELITE