Ekskluzivno: Razkrivamo voditelja EME 2022

JokerOut-Ljubljana

TV Slovenija je pred kratkim objavila razpis za nastopajoče na EMI 2022, ki bo letos potekala v dveh delih. Na prvem večeru se bo pomerilo 24 novincev (EMA Freš), najboljši štirje pa se bodo v drugem večeru potegovali za najboljšega s šestnajstimi že uveljavljenimi izvajalci. Mi pa smo dobili ekskluzivno informacijo o voditeljih. Emo bosta februarja vodila Melani Mekicar, sovoditeljica oddaje V petek zvečer, in Bojan Cvjetičanin, pevec skupine Joker Out.

Melani je zdaj vsekakor najbolj vroča mlada voditeljica na naši javni televiziji, zato njen izbor ni presenečenje. V oddaji V petek zvečer je že dokazala, da zna nastopati pred kamero, da se znajde tudi v kakšnih nepredvidljivih okoliščinah, je tudi izvrstna plesalka, pa še jezik ji dobro teče. Odločitev, da bo njen sovoditelj Bojan, pa je vsekakor presenečenje, ki bo razveselilo številne oboževalce zasedbe Joker Out, zagotovo najbolj vroče glasbene atrakcije v tem hipu na naših odrih. Tudi Bojan je izvrsten govorec, izjemno simpatičen, zgovoren in karizmatičen. 

Zanimivo je, da sta bila pred leti Melani in Bojan zaljubljena, tako da se dobro poznata, kar jima bo gotovo v pomoč pri vodenju tega spektakla. Kdo ve – morda pa ju bo voditeljska preizkušnja spet povezala. To ne bi bilo prvič, saj sta se prav med vodenjem Evrovizije pred leti v Beogradu zaljubila Jovana in Željko Joksimović, ki sta zdaj že lep čas tudi poročena in veljata za enega najatraktivnejših medijskih parov v Srbiji.

DELITE
Pomakni se na vrh