Arganovo olje za lepo in mladostno kožo

DSN Argan & Amaranth Range

Naravna kozmetika Dr. Scheller ima v svoji izvrstni ponudbi tudi linijo z arganom in amarantom, ki je primerna tudi za vse, ki si želijo mladostno kožo.

V osemdesetih letih prejšnjega stoletja je dr. Hans-Ulrich Scheller s strastjo in predanostjo ustvaril svojo prvo naravno kozmetično blagovno znamko. Zaradi naravnih in učinkovitih sestavin se je kakovostna blagovna znamka na trgu hitro uveljavila. »Nega kože mora biti dostopna vsem ljudem,« pravi dr. Scheller, ki v svoji kozmetiki uporablja samo 100-% naravne sestavine, ki pa so dokazano učinkovite.

Zrela koža pogosto trpi zaradi pomanjkanja vlage in pušča občutek suhe kože in zategnjenosti. Začenja izgubljati napetost in čvrstost. Staranje kože še dodatno pospešijo sončni žarki pa tudi čezmeren stres, onesnaževanje okolja in neprimerna nega. Linija Argan in amarant vsebuje učinkovine, ki imajo sposobnost glajenja kože, zmanjševanja vidnosti drobnih linij in gubic, krepijo odpornost izboljšajo elastičnost kože in jo oskrbujejo z vlago. Poleg tega kožo ščitijo tudi pred škodljivimi vplivi prosti radikalov. Linija ponuja širok nabor izdelkov, kar omogoča, da lahko vsak izbere zase najprimernejšega. Poleg nočne in običajne dnevne kreme so v ponudbi tudi dnevna krema z zaščito SPF 30, krema za okoli oči, serum, olje, krema za roke, maska v lističu in navadna maska za obraz v vrečki za enkraten nanos.

DELITE
Pomakni se na vrh