Danes praznuje Zlatko Dobrič

zlatko-dobric

Danes, 31. oktobra, bo svoj 57. rojstni dan praznoval priljubljeni pevec Zlatko Dobrič, ki je bil v devetdesetih letih na samem vrhu priljubljenosti pri nas in ima torej že dolgo uspešno kariero.

Kot že vrsto let bo tudi tokrat Zlatko praznoval z ženo. »Na moj rojstni dan me tradicionalno povabi na dvo- ali tridnevni vikend paket, ker so takrat tudi prosti dnevi. Moja najljubša destinacija je Opatija, ki jo obožujem, in v preteklih letih sva bila večkrat tam, letos pa sva se odločila, da bova kar v Sloveniji, saj imava še neizkoriščene turistične bone,« nam v smehu razkriva pevec, mi pa lahko samo dodamo, da bo njegova draga tokrat očitno malo prihranila.

Danes boste torej Zlatka našli v Zrečah, saj je žena tam našla prikupno gostišče, kjer imajo menda tudi posebno pivo, ki si ga želi Zlatko poskusiti. Če mu bo všeč, ga bo morda dal v ponudbo lokala, ki ga že dalj časa vodi. Poleg gostinstva pa seveda še vedno pridno nastopa, čeprav večinoma bolj na zabavah zaprtega tipa. »Mnogi moji poslušalci me sprašujejo, kdaj bo kak večji koncert, kot so jih bili vajeni, pa jim odgovorim, da se bo to zgodilo, ko bom imel malo več novih pesmi in seveda več časa za njihovo pripravo,« pravi Zlatko, ki je pred leti, ko je imel redno velike koncerte, na svoj rojstni dan pogosto začel svojo koncertno turnejo.

DELITE
Pomakni se na vrh