Inovativnost in visoka učinkovitost nemške kozmetike Klapp

Mask Lab Composing 2 0921 ls

Med kozmetikami, ki jih lahko preizkusite na našem trgu, je tudi nemška profesionalna kozmetika KLAPP Cosmetics, poznana po tehnološki popolnosti in visoki učinkovitosti, pa tudi po inovacijah in aktivnih sestavinah, ki dajejo izvrstne rezultate tako pri postopkih v salonih kot tudi ob redni negi doma. Inovativnost in visoka učinkovitost sta namreč področji, za kateri je bil KLAPP Cosmetics večkrat nagrajen z različnimi nacionalnimi in mednarodnimi priznanji.

Ta izvrstna kozmetika z več kot 40 leti izkušenj ima v ponudbi različne linije in izdelke, tako da lahko zagotovi izvrstno nego za vse potrebe kože. KLAPP torej ponuja personalizirano podporo s kozmetiko, ki vsebuje visokokakovostne aktivne sestavine. Kot navdušen lepotni strokovnjak podjetje KLAPP sebe vidi kot strastnega pionirja v svetu lepote in opreme z oznako Made in Germany, ki pooseblja visoke zahteve po  kakovosti.

V okviru razvoja izdelkov se še posebej osredotočajo na prenos znanja, pridobljenega s trenutnimi rezultati raziskav v čiste lepotne inovacije. Nenehna analiza trga in uporaba najnovejših spoznanj zagotavljata razvoj širokega nabora izdelkov, sestavljen iz učinkovitih visokotehnoloških aktivnih sestavin.

V njihovi ponudbi lahko najdete linije za vse mogoče potrebe, med drugimi linijo Diamond, ki vsebuje diamantni prah, pa tudi biotehnološke morske fermente, izvleček Acmella oleracea in hialuronsko kislino za izjemno lepoto. Linija je primerna za ženske po 30. letu starosti.
Za nego telesa so poskrbeli z linijo izdelkov REPAGEN BODY, namenjeno negi kože, ki jo je prizadel celulit. Z izdelki proti celulitu boste dosegli vidne rezultate in poskrbeli za zdrav videz kože. V liniji REPAGEN BODY lahko najdete gel in kreme proti celulitu, prav tako pa tudi masažno krtačo, ki bo pomagala pri prekrvitvi kože in odpravi maščobnih blazinic.
Zanimiva je tudi linija izdelkov C PURE, saj vitamin C koži zagotavlja svež videz in pomaga pri razgradnji prostih radikalov, ki sicer povzročajo staranje kože. Med izdelki najdete vlažilno kremo za obraz in vlažilno tekočino, namenjeno negi dehidrirane kože.
Proti staranju se lahko borite z linijo A CLASSIC, obogateno z retinolom. Kreme za obraz z retinolom preprečujejo staranje kože in ugodno vplivajo na tvorbo kolagena, ki koži zagotavlja elastičnost.
V liniji ALTERNATIVE MEDICAL pa boste našli izdelke, ki temeljijo na najnaprednejših odkritjih, aktivne sestavine v liniji pa se razlikujejo od običajne nege kože. Linija je namenjena negi nečiste in suhe kože, poleg vidne pomladitve kože pa pripomore tudi k izboljšanju strukture kože.

DELITE