Kriminalna drama Hiša Gucci

Metro-Goldwyn-Mayer Studios And Universal Pictures Presents The UK Premiere Of "House of Gucci"

Premiera drame Hiša Gucci v Londonu

V torek se je v slavnem londonskem centru Odeon Leicester Square odvila premiera težko pričakovane kriminalne drame Hiša Gucci. Po rdeči preprogi so se sprehodili glavni igralci – Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Salma Hayek, Jeremy Irons, Camille Cottin in Jack Huston, zvezda večera pa je bila zagotovo Lady Gaga, ki v filmu upodobi Patrizio Gucci, soprogo Maurizia Guccija. Modni strokovnjaki so si bili enotni, da so igralci za tako gala večer izbrali izjemna oblačila, v katerih so izstopali in bili prava paša za oči.

V kinematografih konec novembra

Konec novembra v kinematografe prihaja kriminalna drama z naslovom Hiša Gucci, ki jo je navdihnila resnična zgodba družinskega imperija za italijansko modno hišo Gucci, ki razkriva ozadje družinskega življenja v zadnjih treh desetletjih. Na režiserski stolček je sedel Ridley Scott (Gladiator, Robin Hood, Ameriški gangster, Marsovec, Thelma in Louise,…), scenarij sta napisala Becky Johnston in Roberto Bentivegna, film je nastal po knjižni uspešnici avtorice Sare Gay Forden”The House Of Gucci”. V kriminalni drami zaigrajo velika hollywoodska imena – oskarjevka Lady Gaga, nominiranca za oskarja Adam Driver in Salma Hayek, ter oskarjevci Jared Leto, Jeremy Irons in Al Pacino ter Jack Huston.

YouTube video

O zgodbi

Hiša Gucci je navdihnjena s šokantno resnično zgodbo o družinskem imperiju za italijansko modno hišo Gucci.V treh desetletjih ljubezni, izdaje, dekadence, maščevanja in na koncu umora, dobimo vpogled v to, kaj pomeni ime, koliko je vredno in kako daleč bo družina šla, da bo imela nadzor.


V slovenske kinematografe kriminalna drama o ozadju življenja slavne italijanske družine prihaja 25. novembra.

DELITE