Superživila lahko tudi negujejo

Gruppe_BV_BIO_GREEN_TEA_V2_2017_300

Si, kar ješ, pravi pregovor. Z leti vsi opažamo, da se na koži pozna, če pojemo na primer preveč mastne hrane, če premalo pijemo … Kaj zaužijemo, je torej pomembno tudi za naš zunanji videz. Že nekaj časa se veliko govori o superživilih, ki se od drugih živil razlikujejo po bogati vsebnosti hranilnih snovi. Bogata so z antioksidanti, minerali, vitamini, beljakovinami in esencialnimi maščobnimi kislinami. Njihova uporaba sega že stoletja v zgodovino človeštva, marsikatero pa so začeli odkrivati šele v zadnjih nekaj desetletjih. Uživanje superhrane pripomore k večji energiji, boljšemu zdravju in počutju. Našemu telesu zagotavlja zdravo prehrano in dobro počutje – torej poskrbi za notranje ravnovesje. Superživila pa so lahko tudi izvrstna osnova za kozmetične izdelke.

Koža so pravzaprav največja usta našega telesa, zato ne razmišljajte samo o tem, kaj boste pojedli, ampak tudi o tem, kaj boste nanesli na kožo! S čim jo boste nahranili? Da bi jo ohranili zdravo in mladostno, ne potrebujemo umetnih snovi. Superživila ji zagotovijo vse, kar potrebuje, da se obnavlja, ohranja svojo naravno funkcijo in zasije v vsej svoji lepoti. Rezultat je njeno upočasnjeno staranje in lepša ter bolj sijoča polt in zdrav videz.

Da je res tako, dokazujejo uporabnice holistične naravne kozmetike BIO:VÉGANE SKINFOOD, specializirane za »zdravo prehrano« kože s pomočjo superživil. Lahko bi rekli, da prinaša superhrano iz kuhinje v kopalnico!

Kozmetika je 100-odstotno naravna, veganska in ima ena redkih dva certifikata, tako NaTrue kot Vegan. Vse učinkovine so nadzorovanega izvora. Ne vsebuje nobenih učinkovin, ki bi dodatno obremenjevale kožo, kot so npr. parabeni, silikoni, mineralna olja.

Kozmetika BIO:VÉGANE SKINFOOD ima različne linije, ki so primerne za določene tipe kože. Tako lahko recimo izbirate med izdelki, ki imajo v osnovi učinkovine papaje in AHA-kisline, konopljo, brusnice, zeleni čaj, acai in goji jagode.

DELITE