Nagradna igra: Podarjamo 3 izdelke znamke NIVEA

Nivea

Na Facebook strani Mislim.net do 20.3.2022 poteka nagradna igra, kjer je z malo sreče lahko eden izmed izdelkov vaš.

Gel za tuširanje Fresh Blends banana

Podarite veselje svoji koži z gelom za tuširanje NIVEA Fresh Blends Banana, ki s svojo odlično in osvežujočo formulo združuje naravno pridobljene sestavine, sadni sok in mleko rastlinskega izvora. Pri snovanju formule so pri Nivei poskrbeli, da deluje v skladu z mikrobiomom vaše kože. Sveža formula gela za tuširanje je 98 % biorazgradljiva in ne vsebuje mikroplastike, plastenka pa je narejena iz 100 % reciklirane plastike.

Losjon Rose touch

Prepustite se razkošni negi losjona za telo NIVEA Rose Touch. Obogaten je z NIVEA serumom za intenzivno vlaženje, ki poskrbi za 48-urno navlaženost kože, in naravnim arganovim oljem. Izjemno lahka formula s čutnim vonjem cvetnih listov vrtnice se hitro vpije, koža pa je na otip žametno mehka in voljna že po prvem nanosu. Za popolno razvajanje kože in čutov.

Labello Over night care

Balzam za ustnice, obogaten s posebno tehnologijo dišave, ki temelji na znanosti, zagotavlja pomirjajočo izkušnjo vonja z eteričnim oljem sivke. Bogata formula s karitejevim maslom in hranilnimi olji razvaja vaše ustnice medtem ko spite.

DELITE
Pomakni se na vrh