Aktualno iz sveta turizma

 TTA_LOGO_tta_only.png
tedenske novice
Slovenska turistična tiskovna agencija, 12. marca 2021
Spoštovani, vabljeni k branju nove izdaje novic.

Podkast TUR!ZEM #6: mag. Maja Pak, Fedja Pobegajlo in Mojca Leskovar 

Gostje šestega podkasta TUR!ZEM so mag. Maja Pak, direktorica STO, Fedja Pobegajlo, direktor TGZS in Mojca Leskovar, predsednica uprave družbe Thermana d.d.. Pogovor izpostavlja pomen implementacije higienskih varnostnih standardov in s tem tudi varnih doživetij ter komunikacijske platforme Green&Safe.
Predvajaj ► Slovenski turistični organizaciji v Berlinu kar štiri zlata in tri srebrna priznanja The Golden City Gate za odličnost v promociji turizma

STO je danes prejela sedem priznanj prestižnega mednarodna tekmovanja The Golden City Gate, ki jih že 21. leto podeljujejo za odličnost na področju promocijsko-komunikacijskih kampanj in orodij v turizmu.
Preberite več V ZSST še dve destinaciji z zlatim znakom; priznanja Green Destinations Story Awards slovenskim destinacijam

V zeleni shemi dve novi turistični destinaciji z zlatim znakom Slovenia Green Destination. Slovenske destinacije so za svoja trajnostna prizadevanja t.j. trajnostne produkte prejele priznanja Green Destinations Story Awards 2021.
Preberite več Aktualne informacije o ukrepih za blažitev vpliva in širitve koronavirusa na slovenski turizem

Epidemija podaljšana za 30 dni. Terase in vrtovi v Posavju in jugovzhodni regiji ostajajo odprti. Na turistični borzi ITB Berlin NOW je Slovenija navdušila kot trajnostna dežela edinstvenih naravnih danosti za 5-zvezdična aktivna doživetja. V tednu dni od objave povabila k registraciji uporabe komunikacijskih orodij in znaka GREEN&SAFE registriranih že več kot 330 turističnih ponudnikov. Objavljen je javni poziv za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov slovenskega turističnega gospodarstva.
Preberite več Slovenija na virtualni borzi ITB Berlin NOW sporoča, da je s trajnostnimi, atraktivnimi in varnimi doživetji pripravljena na ponovni obisk turistov

Predstavitev slovenskega turizma na letošnji virtualni mednarodni turistični borzi ITB Berlin NOW je v ospredje postavila Slovenijo kot trajnostno deželo edinstvenih naravnih danosti, ki omogočajo 5-zvezdična aktivna doživetja. V luči naziva Evropska gastronomska regija 2021 je bila izpostavljena tudi vrhunska gastronomija.

Preberite več Z registracijo do nalepke in komunikacijskih orodij odgovornih potovalnih standardov Green&Safe

STO beleži odličen odziv na poziv k registraciji uporabe komunikacijskih orodij in znaka GREEN&SAFE. V tednu dni od objave je uporabo registriralo že več kot 330 turističnih ponudnikov. Vse zainteresirane še zmeraj vabimo k registraciji, s katero pridobite nalepko odgovornih potovalnih standardov.
Preberite več Objavljen je javni poziv za oddajo turistične ponudbe za brezplačno promocijo v okviru digitalnih kampanj 2021

STO je v tem tednu objavila javni poziv za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov slovenskega turističnega gospodarstva. Cilj javnega poziva je pridobiti paketne ponudbe za komuniciranje v okviru letošnjih digitalnih kampanj na domačem in tujih trgih.
Preberite več Webinar na temo kolesarjenja za tuje medije z ekskluzivnim gostom Primožem Rogličem

V sredo, 17. marca ob 16.uri, bo v organizaciji STO potekal ekskluzivni webinar za tuje medije na temo kolesarjenja. Ekskluzivni gost bo Primož Roglič.

Preberite več

Ne spreglejte
OBVESTITE VAŠO CILJNO JAVNOST
Cenjeni predstavniki slovenskega turizma!
Si lahko privoščite, da zainteresirane medijske in ostale javnosti doma in v tujini ne seznanite z vašimi zadnjimi turističnimi novostmi? Postanite partner projekta TTA in posredujte novice s področja slovenskega turizma. Vabimo vas, da to storite na e-naslov [email protected] ali nas pokličete na 01/58 98 565 (Livija Kovač Kostantinovič).

DELITE
Pomakni se na vrh