NOVINARKI
Sonja Javornik, Mateja Kilar
ANGLEŠKI SERVIS
Tom Smith
MARKETING
[email protected]

RAZVOJ IN STRATEGIJA
Marjan Krnjić, Jožef Sraka
MULTIMEDIJA IN TEHNIKA
Darja Stare
ZUNANJI SODELAVCI
Tino Mamić, Mateja HočevarUREDNIŠTVO IZ SLOVENIJE
Slovenci v Angliji
Poštno ležeče
4210 Brnik – aerodrom, Slovenija

UREDNIŠTVO IZ ANGLIJE
Javnost Lab Ltd
113 Wellington Rd,
E7 9BT London, UK


Katarina Keček je novinarka, voditeljica in ne nazadnje pisateljica, ki vsak ponedeljek orise svoj pogled na dogajanje v zadnjem tednu v rubriki Dnevnik ozdravljene pesimistke.


Irena Pirman dela v novinarstvu od leta 1990. Je vaditeljica joge in borka za pravice živali. Že nekaj let z veseljem sodeluje v ljubljanskih Dnevnih centrih aktivnosti starejših. 


Smilja Štravs je novinarka, publicistka, radovedna iskalka resnice in lepote v ljudeh in stvareh, ki se trudi razumeti svet in svojo vlogo v njem. Svoje poti in stranpoti vam bo razkrivala v rubriki Ostanki dneva.


Jurij B. Hudohmet je glasbeni urednik, sobar, navijač Liverpoola, mož, oče. Ne nujno v tem vrstnem redu.


Bilka Baloh je avtorica knjige Post, seme zdravja, ki govori o terapevtskem postenju. Sodeluje z uradno medicino, v katero vpleta doktrino ajurvede. Razstrupljevalne programe pripravlja individualno, glede na telesno zgradbo in psihofizične zmogljivosti posameznikov. Pravi, da samo tako omogočimo celični inteligenci vzpostavitev ravnovesja med došami – energijami v telesu, ki ga porušimo s stresom, čustveno nestabilnostjo in nezdravo procesirano hrano. S klienti rešuje tudi zapletene primere, kot je čiščenje telesa po kemoterapiji in drugem zdravljenju, v katero so vpletene večje količine najrazličnejših zdravil, zniževanje telesne teže in drugo.


Maria Ana Kolman, raziskovalka, fitoterapevtka in pisateljica. O sebi pravi, da ni niti zdravilka niti šamanka, pa vendar s svojim znanjem iz medicine, šamanizma, vrste zdravilnih tehnik in fitomedicine pomaga mnogim.


Partnerji