Ko za vaša sporočila za #javnost poskrbimo mi. 

Kaj je Javnost.si?

Smo vaš zanesljivi partner pri obveščanju novinarjev in druge javnosti. Na javnost.si obveščamo javnosti o najaktualnejših temah in dogajanjih v Sloveniji. Vaša sporočila za javnost v izvirni obliki avtomatično objavimo na naši spletni strani, obenem pa so na voljo naši bazi prejemnikov po elektronski pošti in družbenih omrežjih Twitter, Facebook, Instagram in YouTube. Vsa vaša sporočila se redno prikazujejo tudi v Google News in Najdi.si novicah. Prek storitve Content Exchange in Midas Network pa omogočamo vidnost vašega sporočila za javnost na več kot 300 partnerskih straneh medijev v Sloveniji in tujini. Razvili smo tudi vtičnik za posredovanje in prikazovanje novic Javnost priporoča, ki ga uporablja več kot 20 spletnih strani. Na voljo je brezplačno. 

Hrvaški mediji
Slovenski mediji

Samostojna uredništva in podportali v sklopu Javnost.si

Javnost.si, Vipavska.eu, Slovenski-rod.eu, Slovencivangliji.com, Hrvati.info, Mislim.net, Javnost.Agency, Volitve.info

Obiskovalci na Javnost.si

V nasprotju z večino drugih informativnih portalov je sestava uporabnikov strani v sklopu družbe Javnost Lab Ltd prav posebna. Poleg splošne javnosti se vanjo kot redni uporabniki uvrščajo večina slovenskih medijev, ministrstva in državna uprava, lokalne oblasti, slovenska veleposlaništva in tudi večja podjetja. Tako strani družbe Javnost Lab Ltd dosegajo splošno javnost doma in v tujini ter novinarje in urednike drugih medijskih hiš, poglavitne državne ustanove z javno upravo vred, odločevalce in tudi predstavnike strokovne javnosti. Ta obisk merimo v sistemu MOSS Slovenske oglaševalske zbornice.

Oglaševanje v sklopu Javnost.si

Bi želeli vaše podjetje, dejavnost ali storitev promovirati na spletnih straneh družbe Javnost Lab Ltd ali v sklopu vtičnika Javnost priporoča?

Pišite nam in predstavili vam bomo možnosti sodelovanja.

Kdaj in zakaj Javnost.si?

Ko želite hitro in učinkovito obvestiti javnost o svojih novostih, dosežkih, storitvah, dogodkih in drugih aktivnostih. Vaša sporočila za javnost objavimo v celoti in nespremenjena. Ob prejemu elektronskega sporočila s sporočilom za javnost naš generator z metodo AMP takoj ustvari tudi prikaz, ki je prijazen do mobilne naprave in tablice. Pri vseh objavah poskrbimo tudi za njihovo učinkovito pošiljanje in poznejšo objavo v drugih medijih, saj si zaslužite, da se glas o vas in vaših dosežkih razširi hitro in seže daleč!

Hitro in učinkovito

Vaše sporočilo je TAKOJ objavljeno na spletni strani javnost.si in razposlano širokemu krogu prejemnikov v slovenskem medijskem prostoru, državnim ustanovam, javnim in nevladnim organizacijam, gospodarskim subjektom in vsej zainteresirani javnosti. Sporočilo se tudi trajno arhivira v našem arhivu in v spletnem arhivu Narodne in univerzitetne knjižnice.


Povzemanje sporočila v medijih in na Google News

Naša odlična pokritost vam zagotavlja takojšen učinek, saj naša sporočila redno spremljajo mediji v Sloveniji. Vaše sporočilo bo v medijih objavljeno še isti dan. Sistem Google bo avtomatsko poskrbel, da bo novica uporabnikom vidna tudi v storitvi Google News. Sporočilo bo prek izmenjave novic vidno tudi na več kot 200 partnerskih straneh drugih medijev.


Odlična prikaznost v iskalnikih in družbenih mrežah

Sporočila, objavljena na naši strani, so visoko rangirana v Googlu in preostalih iskalnikih, zato bodo takoj vidna tudi vsem drugim uporabnikom iskalnikov v kar dveh različicah prikaza. Seveda pa v koraku s časom vaša sporočila redno in večkrat v različnih intervalih objavimo na družbenih omrežjih Twitter, Facebook, Instagram in YouTube. Naša tehnična ekipa je razvila vtičnik za posredovanje in prikazovanje novic Javnost priporoča, ki ga uporablja več kot 20 spletnih strani. Na voljo je brezplačno. 


Prevod vašega sporočila

Sporočilo lahko objavimo tudi v katerem koli drugem tujem jeziku. Zagotovimo lahko strokoven prevod v angleščino, nemščino in druge jezike. Prevedeno sporočilo na željo naročnika posredujemo na tuje trge in tiskovnim agencijam po svetu.


Pomoč pri pisanju in oblikovanju

Sporočilo za javnost lahko po vašem naročilu oblikujemo in sestavimo tudi mi. Naši strokovnjaki poskrbijo za obliko in vsebino sporočila, napisanega po vaših željah.


Pomakni se na vrh