Ko za vaša sporočila za #javnost poskrbimo mi. 

Kaj je Javnost.si?

Smo vaš zanesljivi partner pri obveščanju novinarjev in druge javnosti. Na javnost.si obveščamo javnosti o najaktualnejših temah in dogajanjih v Sloveniji. Vaša sporočila za javnost v izvirni obliki avtomatično objavimo na naši spletni strani, obenem pa so na voljo naši bazi prejemnikov po elektronski pošti in družbenih omrežjih Twitter, Facebook, Instagram in YouTube. Vsa vaša sporočila se redno prikazujejo tudi v storitvi Google News. Prek storitve Content Exchange in Midas Network pa omogočamo vidnost vašega sporočila za javnost na več kot 200 partnerskih straneh medijev v Sloveniji in tujini.

Hrvaški mediji
Slovenski mediji

Kdaj in zakaj Javnost.si?

Ko želite hitro in učinkovito obvestiti javnost o svojih novostih, dosežkih, storitvah, dogodkih in drugih aktivnostih. Vaša sporočila za javnost objavimo v celoti in nespremenjena. Ob prejemu elektronskega sporočila s sporočilom za javnost naš generator z metodo AMP takoj ustvari tudi prikaz, ki je prijazen do mobilne naprave in tablice. Pri vseh objavah poskrbimo tudi za njihovo učinkovito pošiljanje in poznejšo objavo v drugih medijih, saj si zaslužite, da se glas o vas in vaših dosežkih razširi hitro in seže daleč!

Hitro in učinkovito

Vaše sporočilo je TAKOJ objavljeno na spletni strani javnost.si in razposlano širokemu krogu prejemnikov v slovenskem medijskem prostoru, državnim ustanovam, javnim in nevladnim organizacijam, gospodarskim subjektom in vsej zainteresirani javnosti. Sporočilo se tudi trajno arhivira v našem arhivu, ki ga redno arhivira tudi Nacionalna in univerzitetna knjižnica.


Povzemanje sporočila v medijih in na Google News

Naša odlična pokritost vam zagotavlja takojšen učinek, saj naša sporočila redno spremljajo mediji v Sloveniji. Vaše sporočilo bo v medijih objavljeno še isti dan. Sistem Google bo avtomatsko poskrbel, da bo novica uporabnikom vidna tudi v storitvi Google News. Sporočilo bo prek izmenjave novic vidno tudi na več kot 200 partnerskih straneh drugih medijev.


Odlična prikaznost v iskalnikih in družbenih mrežah

Sporočila, objavljena na naši strani, so visoko rangirana v Googlu in preostalih iskalnikih, zato bodo takoj vidna tudi vsem drugim uporabnikom iskalnikov v kar dveh različicah prikaza. Seveda pa v koraku s časom vaša sporočila redno in večkrat v različnih intervalih objavimo na družbenih omrežjih Twitter, Facebook, Instagram in YouTube.


Prevod vašega sporočila

Sporočilo lahko objavimo tudi v katerem koli drugem tujem jeziku. Zagotovimo lahko strokoven prevod v angleščino, nemščino in druge jezike. Prevedeno sporočilo na željo naročnika posredujemo na tuje trge in tiskovnim agencijam po svetu.


Pomoč pri pisanju in oblikovanju

Sporočilo za javnost lahko po vašem naročilu oblikujemo in sestavimo tudi mi. Naši strokovnjaki poskrbijo za obliko in vsebino sporočila, napisanega po vaših željah.