‘LIVING ON A PRAYER’ ZA 10. OBLETNICO 2CELLOS

Ne, ni prvoaprilska šala! 2CELLOS, Luka Šulić in Stjepan Hauser, sta se po dvoletni pavzi ponovno povezala in na 10. obletnico skupnega ustvarjanja izdala nov komad – priredbo vsem dobro poznane skladbe ‘Living on a prayer‘ legendarnega Bon Jovija, za katero pa sta posnela tudi videospot.

»Skladba ima mistični uvod, ki na čelu zveni res dobro,« sta o komadu povedala 2CELLOS. »Preostali del je bil bolj zahteven za poustvariti na zanimiv način, a komad bo vsekakor na koncertih v živo deloval odlično, sploh njegov zadnji del. Veva, da bodo vsi prepeli zraven.«

Da se spomnimo, Luka Šulić in Stjepan Hauser, bolje poznana kot 2CELLOS, sta nase prvič opozorila leta 2011 s priredbo Jacksonovega komada ‘Smooth Criminal«, ki je v trenutku postal svetovna senzacija. Ime sta si nato ustvarila s svojim prepoznavnim in energičnim nastopom, danes pa jima sledi na miljone ljudi. Samo na You Tubu imata 5,5 milijona sledilcev in vsega skupaj že 1,3 milijarde ogledov. 2CELLOS sta vsekakor čelo povzpela v višave, vse zahvaljujoč njunemu prepoznavnemu slogu igranja, ki ruši meje glasbenih žanrov – od klasike in filmske glasbe, do popa in rocka. Razprodala sta vse največje dvorane sveta, nastopala pa poleg največjih glasbenih imen, kot so Steven Tyler, Andrea Bocelli, Red Hod Chili Peppers, Queens o the Stone Age in George Michael. Lastnoročno ju je za svoj koncert izbral tudi Sir Elton John. 

2CELLOS na družbenih omrežjih:

Web FB IGTwitterYouTubeTikTok

DELITE
Pomakni se na vrh