ORTODONT TAKOJ SPREJEMA OTROKE IN MLADINO BREZ ČAKALNE DOBE TUDI V ČASU DOPUSTOV

Vesela novica za starše otrok, ki imajo napotnico za ortodonta! V poslovalnici za čezmejno zdravljenje ORTODONT TAKOJ poteka naročanje na specialističen ortodontski pregled in začetek ortodontskega zdravljenja brez čakalne dobe vso poletje. Če želite vašemu otroku omogočiti zobni aparat brez čakanja, je ta oblika zdravljenja idealna rešitev.

Kaj je ORTODONT TAKOJ?

ORTODONT TAKOJ je spletna poslovalnica za čezmejno ortodontsko zdravljenje. Pacientom z napotnico nudi takojšnjo ortodontsko obravnavo in zobni aparat brez čakalne dobe. V partnerstvu z vrhunskimi ortodonti iz Zagreba in Reke nudijo najvišji kakovostni nivo ortodontskega zdravljenja. Obenem pa nudijo storitev sestave dokumentacije za povračilo stroškov zdravljenja v tujini od ZZZS.

NAROČITE VAŠEGA OTROKA

Vašega otroka naročite na 031 896 220 ali [email protected], več informacij pa najdete na www.ortodont-takoj.si. Poletni delovni čas naročanja poslovalnice je od ponedeljka do petka od 8.00 do 14.00 ure. Termin pri ortodontu pa je na voljo v dopoldanskem in popoldanskem času.

DELITE
Pomakni se na vrh