Domovina 43: EKSKLUZIVNO – Dr. Štrancar vlaga v medije 1 milijon evrov

EKSKLUZIVNO – Dr. Štrancar vlaga v medije 1 milijon evrov


Domovina 43 prinaša novico, kot je še ni bilo. Dr. Aleš Štrancar je na današnji novinarski konferenci najavil, da bo z enim milijonom evrov podprl medijske projekte Zavoda Iskreni: portala Iskreni in Domovina, tednik Domovina ter produkcijo video vsebin.

“Prva reakcija na novico, da nekdo vlaga v medij okrogli milijon evrov, je gotovo presenečenje. Zame je bil to pravi šok. Dobro, da sem sedel za mizo,” je zapisal Tino Mamić, odgovorni urednik tednika Domovina.

Dr. Štrancar je povedal: “Ne smemo več biti tiho. Treba je glasno povedati, da je v tej državi marsikaj narobe. Država že desetletja sistematično duši svobodo podjetnikom, obenem pa ne kaznuje gospodarske korupcije in monopolov. Kristjani, ki jih mediji ignorirajo, so nebodigatreba in ‘morajo na shodih molčati’.”

Rok Čakš, odgovorni urednik portala domovina.je: “Ob hvaležnosti za vse to prihaja tudi odgovornost. Ta je, da ostanemo ponižni in osredotočeni na nadaljnje delo in razvoj: organsko rast, ki nam jo investicija omogoča. Zame v prvi vrsti rast digitalne prisotnosti v smer kopice idej, ki so že dlje časa prisotne, a zaradi časovnih in materialnih omejitev še nerealizirane.”

Dr. Aleš Štrancar:
“Čas je, da novinarstvu vrnemo poslanstvo.

Ker je to prva velikonočna Domovina, boste v njej našli tudi voščilo ob največjem krščanskem prazniku, tematsko križanko, ideje, kako veliki teden praznovati z otroki ter nekaj tematskih kolumn.

V Domovini 43 lahko preberete tudi dva intervjuja.

  • Primož Cencelj, najboljši upravljavec premoženja desetletja o vplivu vojne v Ukrajini na svetovne trge: Nastradale bodo vse države, ljudje pa bodo imeli manj.
  • Maria Velikonja, preiskovalka vojnih zločinov vleče vzporednice med vojno v Ukrajini ter vojno na Balkanu v devetdesetih letih: Posilstvo je tudi orožje.

Vse to in še veliko drugih vsebin najdete v novi številki tednika Domovina, ki izide v četrtek, 14. aprila. 68 barvnih strani vas na policah prodajaln časopisov čaka, da jih prelistate. Še bolje pa je, če vas Domovina počaka kar v domačem nabiralniku.

Celoletna naročnina stane 148,80 evrov. V predvolilni naročniški akciji, ki smo jo podaljšali do 22. 4. 2022, samo 129 evrov za celo leto + dodaten brezplačni mesec! V prosti prodaji pa je cena ene številke 3,10 evra.

Naročila pa tudi na spletu: www.iskreni.net/trgovina/naroci-se

Ne pozabite: Domovina je edini tiskani medij v državi, ki mu naklada stalno raste.

DELITE
Pomakni se na vrh