Domovina 45: Ringaraja z Robertom Golobom

Vsedržavni eksperiment

Osrednja tema Domovine 45 so rezultati parlamentarnih volitev. Gibanje Svoboda je pravzaprav doseglo moštveno zmago, kar je mojstrsko ilustriral naš karikaturist Boris Oblak. Na 16 straneh boste našli podrobne podatke po volilnih enotah, Vroča tema pa prinaša 8 strani analiz, komentarjev, odzivov ter primerjav s preteklimi volitvami. Komentirali so: Žiga Turk, Aleš Maver, Luka Lisjak Gabrijelčič in Ivan Štuhec.

Rok Čakš je z Robertom Golobom zaplesal Ringaraja, Tino Mamić pa v uvodniku piše o tem, da so na volitvah zmagali mediji, in ne Golob: “Na volitvah so zmagali mediji. Ti so iz nič ustvarili Goloba in dve leti vodili agresivno kampanjo proti aktualni vladi. Venomer so podpirali in podpihovali opozicijo in na politično-moralni piedestal postavili ljubljanske politične aktiviste, ki so ob petkih brali levite vsej Sloveniji. Mediji so ponovno zmagali.”

Na zabaven način sta tematiko volitev obravnavala tudi naša humorista Gregor Čušin v rubriki Slikovito ter Svit Podgoršek na Tazadnji.

Mediji niso nepremagljivi, tega bi se morali začeti zavedati tako politiki kot volivci.

Andreja Barat: Tea Jarc in prijatelji, dobrodošli pri nedeljski maši!

Preberete lahko tudi intervju z duhovnikom, ki živi v samoti, Johannesom M. Schwarzem, ki je z nami delil svoja spoznanja in čudovite fotografije s svojih dolgih peš romanj: čez Alpe ter v Jeruzalem in nazaj.

Vse to in še veliko drugih vsebin najdete v novi številki tednika Domovina, ki izide v četrtek, 28. aprila. 68 barvnih strani vas na policah prodajaln časopisov čaka, da jih prelistate. Še bolje pa je, če vas Domovina počaka kar v domačem nabiralniku.

Naročila pa tudi na spletu: www.iskreni.net/trgovina/naroci-se

Celoletna naročnina stane 129 evrov (v trafiki 148,80 evrov). V prosti prodaji je cena ene številke 3,10 evra.

Ne pozabite: Domovina je edini tiskani medij v državi, ki mu naklada stalno raste.

DELITE
Pomakni se na vrh