Ortodont za otroke in mladino brez čakalne dobe

Otroci in mladina lahko zobni aparat na napotnico dobijo, kadar opravijo ortodontski pregled do dopolnjenega 16. leta starosti in jim ortodont na pregledu diagnosticira srednjo, težko ali zelo težko deformacijo. Podlaga za zobni aparat je ortodontski pregled s postavljenim indeksom, ki mora biti višji od 15 točk.

Brez čakalne dobe lahko starši otroka prijavite na ortodontski pregled in zobni aparat v poslovalnici Ortodont Takoj & HappyMed, kjer vam je na voljo čezmejno ortodontsko zdravljenje s povračilom stroškov od obveznega zdravstvenega zavarovanja. Na enem mestu dobite termin pri vrhunskemu ortodontu v Zagrebu ali Reki na Hrvaškem ter storitev priprave dokumentacije za povračilo stroškov zdravljenja v tujini, ki znaša do zakonsko določene višine. 

Ortodontski pregled in namestitev zobnega aparata je na voljo že v prvem terminu, kar pomeni, da otrok začne zdravljenjem že s prvim obiskom ortodonta. Prijavo z napotnico naredite po telefonu na 031 896 220 in po e-pošti na [email protected] ali [email protected]. Več informacij najdete na uradnih spletnih straneh www.ortodont-takoj.si in www.happymed.si.

DELITE
Pomakni se na vrh