ŠIRIMO VIP ZASAVJE, 1 del reportažne oddaje

V sodelovanju z Varstveno delovnim centrom Zasavje (VDC) bomo v naslednjih mesecih posneli več krajših in daljših reportaž. Svoj projekt Širimo VIP Zasavje so namreč uspešno prijavili na razpis LAS in ga bodo izvajali od 1. junija 2022 do 30. aprila 2023. Nekaj uvodnih besed o delovanju VDC Zasavje, o dosedanjih in aktualnem projektu boste slišali v pogovoru z direktorico VDC Zasavje dr. Špelo Režun.

V nadaljevanju smo pred kamero povabili še Petro Ahac, ki bo za uporabnike VDC izvajala brezplačne fizioterapije. Uporabnikom bodo omogočili tudi kinezioterapije, ki tako kot fizioterapija za uporabnike dnevnih enot nista sistemsko financirani. Slišali boste tudi, kako je Petra Ahac že v preteklosti sodelovala z VDC. Nekaj besed o sodelovanju med VDC in Osnovno šolo dr. Slavka Gruma Zagorje pa nam je namenila ravnateljica šole Tadeja Iskra. Zbrane je nagovorila tudi trboveljska županja Jasna Gabrič.

V drugem delu posnetka si boste lahko ogledali celotni posnetek modne revije uporabnikov VDC, nastop vrtca in OŠ dr. Slavka Gruma s prilagojenim programom. Za prijetno presenečenje in dobro razpoloženje pa je ob koncu poskrbel Dejan Vunjak. Slišali boste tudi, kako sta skupaj zapela Dejan in Špela.

Igor Gošte

DELITE
Pomakni se na vrh