Večno mladi s fitobočko

Ljudska modrost pravi, da se tisti dan, ko se savnaš, ne postaraš. Z rednim savnanjem namreč razstrupljamo telo, krepimo imunski sistem in si zagotavljamo pravo pot do zdravja. Fitobočka, cedrov sodček na zeliščno paro, nam zagotavlja 365 blagodejnih terapij v letu.

Ste za? Mi smo! Naj bo poletje, jesen, zima ali pomlad; vsak dan si vzemimo le 15 minut časa samo zase in kakovost našega življenja se bo obrnila na bolje.

Z novo navado, savnanjem v fitobočki, boste dolgoročno premagali stres in kronično utrujenost, napetost v mišicah in bolečine v sklepih. Prekomerna teža in celulit bosta postala stvar preteklosti. Z rednim savnanjem lahko ublažite bolezni dihalnih organov, kot so bronhitis, astma in pljučnica, okrepite imunski sistem in vzpostavite hormonsko ravnovesje, ki bo uravnalo delovanje vaše ščitnice in trebušne slinavke.

Fitobočka je pravi čudež in nam pomaga v boju proti številnim nadlogam. Vsaka stvar pa potrebuje svoj čas, zato ne odlašajte z odločitvijo. Spremenite svoje navade že danes!

Neprecenljiv košček sibirske narave v objemu vašega doma

Mini savna je lep, predvsem pa koristen kos pohištva. Namestite ga lahko v spalnico, kopalnico, dnevno sobo ali v zavetrje atrija, balkona ali terase. Les sibirske cedre bo čistil zrak in vaš dom polnil s čudovitim vonjem narave.

Nimate časa, volje ali denarja za redno obiskovanje terapevtov, SPA centrov ali lepotilnih salonov? Fitobočka v varnem objemu doma nudi blagodejno terapijo celi družini. S fitobočko bo vaš dom zaščiten pred okužbami zunanjega sveta.

Sibirska cedra med narodi Sibirije velja kot simbol zdravja, moči in dolgoživosti. Slovi po ogromni vsebnosti fitoncidov, ki imajo pri savnanju v fitobočki glavni zdravilni in terapevtski učinek. Pri določenih neželenih zdravstvenih stanjih njeno moč lahko povečate tudi z dodajanjem izbranih eteričnih olj ali zdravilnih zelišč.

Ročno izdelane fitobočke izpod sibirske Beluhe

Priznana fitoterapevtka Maria Ana Kolman je za vas izbrala sibirske fitobočke, ki jih v skromni delavnici, ročno, brez uporabe umetnih lepil, veziv in premazov, izdeluje že tretja generacija družine Kaporin.

Proizvajalca Sergeja Kaporina je izbrala, ker svoje delo opravlja z ljubeznijo in ker upošteva njeno zahtevo, da uporablja izključno les 300 do 400 let starih sibirskih ceder, ki rastejo na področju pod Beluho. Upošteva tudi obredni način sekanja na 18. januar, ker cedrov les kasneje ne smoli in ne poka, vsebnost fitoncidov pa je takrat največja. Drevesa sekajo tako, da padejo proti vzhodu, kar je po stari altajski tradiciji znak zahvale duhovom tajge. Preden jih posekajo, duhovom tajge darujejo skromno darilo – sir, domač kruh in mleko. Tak je altajski običaj, ki vzpostavlja neposredno povezavo človeka z naravo. Fitobočka bo z neverjetno energijo sibirskih gozdov povezala tudi vas in vašo družino.

Nakup in več informacij o fitobočki: www.sebur.si

#sebur.sibirskafitomedicina #sebur #fitomedicina #mariaanakolman #savna #fitobočka #cedrovsodček #sibirskacedra #sibirija #rusija #spa #wellness #fitoncidi #fitoncides #lepota #zdravje #terapija #pomajevanje #hujsanje #odpravacelulita #fizioterapija #kozmeticnisalon #lepotnisalon

DELITE
Pomakni se na vrh