Barve so kot vitamini!

Modne barve letošnje pomladi in poletja so ena sama eksplozija rožnatih in pastelnih nians, vse do neon zelene, oranžne, fuksije in vseh odtenkov roza barve. Ja, lepo nam je. Barve nam polnijo našo dušo, kot vitamini naša telesa. Kot telo potrebuje živo hrano in vitamine, naša duša potrebuje barve, pozitivne emocije in ljubezen.

Ja, čisto vsak potrebuje barve v svojem življenju. Črno je zamenjala modra in sivo pastelni odtenki. Nič več se ne moremo skrivati, visoke energije Zemlje nas dobesedno silijo k tem, da končno najdemo pravo verzijo sebe.

Preden sem zaplavala v modne vode, sem raziskovala svet, ki očem ni viden. Preko kvantne fizike in spoznavanje celotne narave človeka, sem odkrila prave zaklade. O življenju, o sebi, o ženski in moški pravi esenci, o barvah in še veliko več.

Naš materialni, fizični svet včasih zna biti pust, zato potrebujemo barve. Tudi naše energijsko telo jih je polno. Oblecite se v njih, naj vas napolnijo s pozitivnimi emocijami.

Kaj pa predstavljajo barve kot emocije? Rdeča je povezana z Zemljo in našo povezavo z njo, oranžna z spolno energijo in užitki, rumena predstavlja našo notranjo moč, zelena srčno energijo, modra našo avtentičnost, intuicijo in vijolična našo povezavo z Božanskim – z višjo inteligenco. Roza odtenki so vsi odtenki ljubezni, pastelne barve pa nam prinašajo mir, nežnost in toplino.

Letošnja pomlad v modnih smernicah nas torej podpira, dviguje in v naše biopolje prinaša energije ljubezni, moči, srčnosti in topline. Ja, vse to so vrline ženske narave. Od leta 2012 nam vladajo na Zemlji, zato, da na površje vsaka pri sebi prinese svoje pozitivne vrline in talente.

Kakšno bo torej vaše poletje? Si boste dopustili odeti se v barve in napolnili z vitamini vašo dušo? URSHY pomladna kolekcija oblek, kril in topov je polna barv in ženskih energij. Unikatni modni kosi, ročno izdelani v Sloveniji ti prinašajo veliko pozitivnih emocij in so pravi “multi” vitamini za vaše duše.

Izbirate lahko med večno črno eleganco v preprostih dizajnih in dvodelnimi seti z URSHY vzorcem za blago. Seveda ne smete pozabiti na modne dodatke. Tudi za te smo poskrbeli pri URSHY. Pastelni odtenki do rožnatih in zelenih. Narejeno po vaši meri z vso ljubeznijo!

Vabljeni na našo spletno trgovino! Se veselimo vašega obiska!

DELITE
Pomakni se na vrh