EVA BARTELME IN IGOR 2

SLEDI KORAKOV: Mlada podjetnica Eva Bartelme

Eva Bartelme je bila dolga leta ena naših najboljših kikboksark. To, da se je zgodaj zapisala športu ni presenečenje. Nenazadnje je bil že njen dedek Janez Forte eden najboljših zasavskih nogometašev, ki bi zagotovo dosegel še večje uspehe, če ga na športni poti ne bi zaustavili tako imenovani Portoroški sklepi iz leta 1976, ki so zapečatili usodo mnogim nogometašem. Povejmo še, da je bila njena mlajša polsestra Lea Bartelme kapetanka slovenske mladinske košarkarske reprezentance, ki je osvojila naslov evropskih prvakinj, njena druga polbrata pa sta tudi športnika. Eden je nogometni vratar in glasbenik, slišali boste njegov glasbeni spot, drugi pa se uspešno podaja na pot košarke. V ozadju boste lahko videli tudi del pokalov, ki jih je na svoji športni poti osvojila naša sogovornica.

Oddajo smo posneli v najemniških prostorih, kjer opravlja svojo poklicno dejavnost. Po končani gimnaziji se je namreč izšolala za kozmetičarko in maserko. V omenjenih prostorih in še v podobnih v Zagorju opravlja različne storitve, od nege obraza, obrvi, trepalnic do različnih vrst masaž. Tako klasičnih kot športnih. Še več o svojem poklicnem delu pa si lahko ogledate v oddaji.

Tudi o tem, kako bo razvijala svojo dejavnost, kje si je nabirala izkušnje, kako otekajo posamezne dejavnosti in še marsikaj zanimivega.

Igor Gošte

DELITE
Pomakni se na vrh