FITOTERAPEVTSKO SVETOVANJE MARIE ANE KOLMAN NA GRADU DVOR V PREDDVORU

Altaj-Sibirija-Maria-Ana-Kolman-in-njen-konj-Burka

Maria Ana Kolman je veliko znanj o zdravilnosti rastlin sprva dobila med ljudskimi zdravilci (znaharji) v Sibiriji, kasneje pa pri dr. Ševcevu in zadnja leta pri dr. Korepanovu, onkologu in zdravniku, ki pri svojem delu fitoterapevta in tudi v klinični praksi na prvo mesto postavlja znanstveno dokazan učinek zdravilnih rastlin.

Cenjena fitoterapevtka, raziskovalka in pisateljica daje prednost rastlinam in gobam iz našega domačega okolja, pri čemer nas spodbuja in uči, da le-te nabiramo in pripravljamo sami. Vrsto prehranskih dopolnil pa po njenih navodilih oz. recepturah izdelujejo tudi v Sibiriji. Tam so razmere za rast veliko težje, kot pri nas, kar pomeni, da so zdravilni učinki tamkajšnjih rastlin in gljiv veliko močnejši. Kolmanova pri tem opozarja: »Nobeden od teh proizvodov ne zdravi! Pozdravi se človek sam, pri čemur so mu ti naravni proizvodi le v pomoč!«.

FITOTERAPIJA

Uporaba zdravilnih zelišč in gob je kot fitoterapija bila in je še vedno v uporabi v mnogih deželah sveta. Danes jo mnogi zdravniki ponovno vključujejo v konvencionalno zdravljenje in pri tem ugotavljajo, da je uspeh zdravljenja mnogo večji. Zlasti pomembno je to pri onkoloških boleznih, predvsem takrat, ko konvencionalna medicina odpove.

Za prenekateri zdravstveni problem, tudi okužbo z virusi, fitoterapija ponuja nerizično in učinkovito alternativo sintetičnim zdravilom, ki imajo pogosto tudi širok seznam resnih stranskih učinkov.

Bodočnost fitomedicine v modernem razvoju zdravil bo še obetavnejša, ko bosta farmacija in medicina bolnikom končno ponudili tudi drugo možnost – naravno, brez stranskih učinkov.

O zdravilnih učinkih posameznih rastlin se lahko podučite iz knjig in fitomedicinskih zapisov Marie Ane Kolman v blogu na spletni strani www.sebur.si, še več znanja in modrosti pa boste deležni na njenih predavanjih, osebnih svetovanjih in seminarjih.

BREZPLAČNA PREDAVANJA TER OSEBNO SVETOVANJE NA GRADU DVOR V PREDDVORU

Brezplačna predavanja na temo fitoterapije bodo na gradu Dvor v Preddvoru vsako drugo sredo v mesecu, začenši s 15. septembrom 2021, ob 18. uri. Zaradi omejenega števila obiskovalcev je potrebna predhodna prijava na e-naslov: [email protected].

Brezplačna osebna svetovanja bodo na gradu Dvor v Preddvoru vsak torek, začenši s 7. septembrom 2021, ob 18. uri. Zaradi omejenega števila obiskovalcev je potrebna predhodna prijava na e-naslov: [email protected].

CELODNEVNI SEMINAR: ZNANJE NAS BO REŠILO

Celodnevni seminar z naslovom Znanje nas bo rešilo bo potekal 28. avgusta in 25. septembra 2021 v Preddvoru in okolici. Septembrski termin je zapolnjen, za avgustovski termin je na voljo še nekaj prostih mest. Cena udeležbe na seminarju znaša 125,00 evrov:

Krepimo telo s pomočjo narave, krepimo duha s pomočjo misli, naučimo se duši dati tisto, kar jo osrečuje: radost in ljubezen.

– zajemnaje vode pri izviru Bistrice

– osnovna načela drevesne terapije

– tehnike čiščenja energijskega polja s pomočjo naravnih elementov: zemlje, vode, ognja in zraka

– fitoterapija za preprečevanje in zdravljenje bolezni, za krepitev imunskega sistema in pomlajevanje celic (predavanja in delavnice)

– tehnike za izboljšanje vida brez očal

– voden ogled gradu Dvor

– kosilo in večerja v restavraciji Vila Bella po Hipokratovem načelu: »Naj bo hrana vaše zdravilo in zdravilo vaša hrana«

Cena celodnevnega seminarja znaša 125,00 EUR. Za 28. avgust je na voljo še nekaj prostih mest.

Prijava in več informacij: [email protected] / 051 606 220

DELITE
Pomakni se na vrh